Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/19/12

Kastetaulu aloitettu * Birth sampler started

Kummipoikani vanhemmat valitsivat tämän nallemallin poikansa kastetauluksi. Malli on Joan Elliotin kirjasta Cross stitch teddies. Pistelykangas on Zweigartin 28 count cashel linen antique white, jossa on kivasti vähän hopean kimallusta. Tämä aloitus on tehty lauantaina 14.4. Maajolla olleessa rp-tapaamisessa. Sen jälkeen työ ei ole edistynyt piston pistoa... eikä edisty tänäänkään, kun illalla on nukkiskerho, jippii :)
This birth sampler for my godson I started at the cross stitch meeting on 14th of April. After that I have not stitched a single cross stitch in it, but soon I will continue. Not today though, because this evening me and Emma shall go to the dolls house club meeting :)
The chart is from Joan Elliott´s book Cross stitch teddies and the stitching fabric is Zweigart´s 28 count cashel linen antique white with a little bit silver sparkle on the fabric.

6 comments:

 1. Tuossa riittääkin pistelemistä vähäksi aikaa!Kiva malli!Mistä hankit noita kankaita?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Merkku. Tuon kankaan olen tilannut jostain ulkolaisesta nettikaupasta (en nyt muista mistä, mutta niitä varmaan saa aika monesta...)

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. tuosta tulee tosi kaunis ja hyvin on jo aluillaan :)

  ReplyDelete
 4. Hyvään vauhtiin sen kyllä sait! :)

  ReplyDelete
 5. Juu-u, vastaanottajan moikkaaminen varmasti auttaa innostuksen elvyttämiseen :). Sait sen kyllä tosiaan jo tapaamisessa aika kivaan alkuun, joten eiköhän se siitä!

  ReplyDelete