Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/16/10

Pilkkutauti

Epun laulun sävelin... Must on tullut kangashullu, must on tullut kangashullu...

Mutta oikeasti, niin paljon olen viime aikoina kankaita ostellut, että onko tämä nyt enää edes tervettä. Mikähän sairaus tämä on? Puuvillasyndrooma, villakangastartunta, ruutumania vai raitaekseema. Entäs polkadots-kankaat, ah, kuka niitä voi vastustaa! Pilkkutauti. Kyllä, se minulla on ja semmoinen on oikeasti olemassa.

Nyt odotan ensi lauantaita malttamattomana, että pääsen syytämään rahani Tampereen kädentaitomessujen tilkkutyökangasmyyjien pohjattomiin rahalippaisiin. Pitäisiköhän tehdä messuja varten budjetti? Jos teen, epäilen, että kuluseuranta pettää ja teen miinusmerkkisen tuloksen - eli ei kannata itseään kiusata. Toisaalta, voihan sitä ajatella niin, että nuo messut on vain kerran vuodessa. Mistä tulikin mieleeni yksi hauska juttu. Muistatteko Tankki täyteen -sarjan pöljän pastorin? Hänhän sanoi, että joulu on vain kerran vuodessa, mutta onneksi juhannus on sentään joka vuosi :)

Se oli hauska sarja ja minulla on noita jaksoja levyllä. Mutta palataanpa kankaisiin.
Olen jopa suunnitellut, että kankaita varten hankkisin tänne työhuoneeseen lasikaapin. Näen sieluni silmin kuinka ihanan herkullisilta kaikki väreittäin päällekkäin asetellut kangaspalat näyttävät. Sitten en raaski niitä käyttää...

4 comments:

 1. Sievä kuin karamelli tuo pistelemäsi
  tulitikku-aski.
  Mä ainakin ymmärrän tuon pilkkutaudin se on varmaankin se tauti joka kausittain vaihtaa oireitaan mutta josta ei taida helposti parantua kokonaan..
  (vaikka ei ole kyllä tarviskaan :D
  Mulla tuo oireilee mökkihöperyytenä !
  Kun esittelin malleja joita ajattelin pistellä tammikuunh haasteessa (15 työtä) Sari.H.lle hän huomasi että melkein jokaisessa oli jonkinlainen talo vaikka eivät edes läheskään kaikki olleet LHN/CCN-malleja.
  Tosiaankin ,en ollut itse sitä yhtään ajatellut..
  olen siis mökkihöperö ellen peräti seinähullu :D
  Kuka voisi vastustaa ihania tilkkutyö-kankaita,en minä ainakaan..
  samoin olen heikkona pitseihin,nauhoihin ja kirjontasaksiin..
  tuo saksi juttu on kans kumma ,mikä meitä niissä niin viehättää?
  Mulla on budjetti messuille mutta se on siis kahden hengen tarpeisiin kun mun ihana Ruusunpuna tulee tänä vuonna mukaan :)
  Messut on tosiaan vaan kerran vuodessa ja kun täältä mettäkyliltä sinne pääsee niin aiomme todellakin oikein viiden naisen voimin
  shopata!! :)

  ReplyDelete
 2. Kankaitahan täytyy aina olla, niin että on mistä valita kun tarvitsee pientä palaa johonkin. Tilkkukauppiaiden tarjontaan aion minäkin tutustua messuilla :-) (Olen menossa sinne perinteisesti lauantaina, kuinkas sinä?)

  Ihania nuo tulitikkurasiavaihdon rasiat, olen niitä tänään muutamassa blogissa jo päässyt ihastelemaan.

  ReplyDelete
 3. Vai että muka budjetti messuille? :D
  Katotaas, kuis käy. Minä sain nimittäin peräti 3 lippua tänä vuonna, ja luulenpa, että käsipuolessani lähtee messuille pikkuneidin lisäksi meijän isäntä kans. Hän sitten varmaan tulee pitämään rahapussinnyöreistä kiinni... Ei, kun ajattelin, että kyllä hänellekin varmaan sieltä katseltavaa löytyy. Onhan siellä aina niitä nikkarointijuttujakin. Ja jos pikkuneitiä rupeaa liian aikaisin uuvuttamaan, saan työntää hänet isännän käsipuoleen ja kahvilaan istumaan...

  (Juu, Tankki täyteen -sarjan pastorista tuleekin aina mieleen yksi tuttu...)

  ReplyDelete
 4. Minä en hamrikseni taaskaan päässyt messuille. Korvaushoitona kävin Ompelun Ihanuudessa, joka avasi täällä ihan kävelymatkan päässä. Kauhea ompelukuume iski heti!

  ReplyDelete