Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/2/11

Joulukalenteri 2. luukku/Maija * Christmas calender day 2/Maija


Emma juuri toissapäivänä minulta kysyi, että miksi tykkään niin kovin Aarikasta. Minä otin siis joulujuttuja esille lauantaista pikkujouluamme varten :) Sanoin, että siksi, kun ne on puusta, suomalaista suunnittelua ja kun ne on yksinkertaisia ja minusta yksinkertainen on kaunista + että ne sopivat meidän kodin sisustukseen. Ja nyt on siis yksi uusi tonttutyttö päätynyt meille. Muut tontut ja enkelit ottivat hänet iloisesti vastaan :)

Maija lupasi tämän päivän kortissa, että saan aina silloin tällöin pakettien mukana kortissa pienen kirjeen, koska olemme siis myös kirjekavereita (ihana idea). Tämän aamun kortti oli mieleinen myös, kuten joulukalenteripaketin saatekirjeenä tullut kortti, jossa on mm. maatuskoja. Sen aion ihan laittaa kehyksiin tauluksi seinälle, tykkään kovasti.

IN ENGLISH
I just love Aarikka design and Maija knows that :) This morning I opened my 2nd calender packet and got this cute Aarikka´s girl Christmas elf. Thank you Maija.
Also Maija promised that sometimes there is a postcard along with a short letter (we are also penfriends with her, so this is a very nice idea). Today´s card is lovely, so is the one that came with the Calender packets. This one I shall frame on the wall.


Maijalle
Minä annoin Maijalle nessuja ja sormusaihion, niin hän pääsee itsekin tekemään sormuksen!
Kyllä Maija tietää mistä minä tykkään! Tällainen täsmälahja tuli tänä aamuna eli Aarikan tonttu. Kiitos!

1 comment:

  1. Onpas ihana maatuskakortti :)

    Totta, samaa mieltä Aarikasta - korvakoruja yms. roikotteita unohtamatta, joita ostelin varsinkin opiskeluaikana Helsingissä - ja tallella ovat vieläkin :)

    ReplyDelete