Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/2/11

Travel mailart Annilta * Travel mailart from Anni

Meillä oli Annin kanssa privavaihtona Travel mailart -vaihto. Minähän tein Annille Lontoo-aiheisen kuoren, muistoksi meidän yhteisestä messureissusta. Anni oli ajatellut samaa, mutta kun minä ehdin ensin, hän päätyi Pariisiin - että se olisi meidän seuraava kohde. Ihana ajatus! Ihana haaveilla!

Hauska juttu on se, että juuri tätä ihan samaa kuvaa minä pyörittelin ja olisin halunnut pistellä, mutta se Lontoo vain sopi niin hyvin. Eli molemmat oli ajatellut ihan samoja juttuja.

Kuori on upea! Pyydän huomioimaan, että tämä on Annin ihka ensimmäinen mailart! Voisi olla vaikka sadas :) Tykkään todella paljon tästä ja voitte arvata, että tykkään sisällöstäkin; union jack -nauhaa ja jotain Lontoosta ostettua eli tuo merkki ja sitten nuo pöllösakset! Voi hyvänen aika mikä herkku. Kiitos kiitos kiitos!

Tässä vielä lähikuvat edestä ja takaa (ps. huomaa takana kaunis Pariisi-aiheinen kangas).
Kiitos Anni vaihdosta - otetaan joskus uusiksi :)Ja lauantainahan tämä on vieraideni ihasteltavissa!


IN ENGLISH
I had a privat Travel mailart exchange with Anni. I sent her London themed mailart to remind her of our trip to stitching and knitting fair in London. Anni had thought the same, but as I got first, she made me Paris-themed mailart. This is our next destination, she wrote to me. And how great would that be! I want to dream at least :)

It is funny that I also wanted to stitch Anni this exact same chart, but instead I stitched London, because we just had been there. So we both were thinking the same charts and themes.

Thank you Anni for this lovely exchange!

5 comments:

 1. Upea! Toiset ne osaa jo ihan ensimmäisellä =D, mun sadaskaan kuori ei varmana olis noin hieno...

  ReplyDelete
 2. Voi ei miten tyylikäs, ihana ...ja kuten Pappi puikoissa ja Virpi jo ilmaisivat Upea!
  Hieno. Tykkään aivan valtavasti.

  ReplyDelete
 3. Todella tyylikäs ja ajatuksella toteutettu
  mail-art kuori.
  -niin tarkkaa työtä että..ihana,ihana :) :)

  ReplyDelete