Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/3/11

Mukava ristipistotapaaminen pikkujoulun merkeissä


Meillä oli tänään kauan odotettu ristipistotapaaminen. Kotia olin koristellut jo joulukuntoon tämän päiväisiä pikkujoulujamme varten. Ajattelin, että tulee enemmän "pikkujoulumainen" olo :) Meillä oli vieraana Anni, Niina, Ressu, Pinja, Katri, Outi, Sari, Maajo, Mari, Mia, Daniela ja Tarja. Päivä oli, kuinkas muuten kuin erittäin kiva, mutta tällä kertaa olin vieraiden lähdettyä ihan jossain ihme sfääreissä. Tuntui, että en palaudu ollenkaan. Asian ymmärtää kun kuvittelee itsensä asemaan jossa saa vieraiden lisäksi 48 joulupakettia, pikkujoulupaketin ja uskomattoman läjän tuliaisia. Kaikkea ihanaa liikaa yhdellä kertaa, myönnän. Nämä olisi pitänyt jotenkin ripotella :)

Päivä sujui taas vauhdilla, aika kuluu rp-tapaamisissa nopeammin kuin normipäivänä. Pizzakuskikin joutui tulemaan ihan keittiöön asti ja sekosi konsepteissaan niin, että unohti pankkikortin lukulaitteen meille. Yritin sillä rahastaa naisia päivän päätteeksi, mutta ei he suostuneet enää vinguttamaan korttejaan :)

Muiden blogeista varmaan löytyy postausta siitä mitä on päivän aikana pistelty. Kaikilla pistelyjä ei välttämättä tullut paljoakaan tehtyä, tai siis ainakaan minulla, sillä aikaa menee niin paljon toisten töiden ihasteluun, lehtien, kirjojen ja mallien lukemiseen ja lisäksi meillä oli vielä "nukkekotitapaaminen" yläkerrassa :) Nauroimmekin, että voi valita, osallistuuko alakerran rp-tapaamiseen vai yläkerran nukkistapaamiseen. Minä olin pihdannut yhtä salaisuutta nukkisaiheen tiimoilta ja kun se tänään on paljastettu, päivitin siitäkin kuvia tänne. Päivitän myöhemmin kuvia myös nukkisaiheisista tuliaisista, jotka ei näy näissä kuvissa. On se niin suloista, kun Emman ja minun nukkisharrastustakin niin muistettiin!

Minun päivän aikaansaannokseni on tämän nukkekodin ruusuisen maton aloitus

Tässä runsaat ja ihastuttavat tulisiaiset, mutta en enää pysynyt kaikkien kohdalla kärryillä keneltä mikäkin tuli! Ja sain kolme joulukalenteriani. Voitte varmaan kuvitella, että tämä kaikki oli vähän liikaa, joten suottehan anteeksi jos en ihan kaikkia muista tarkalleen (please korjatkaa kommentteihin jos jotain puuttuu tai olen nimennyt väärin). Marilta sain kivat muffinivuuat, Sari toi kauniita kankaita, samoin Tarja ja Katri oli pistellyt tosi nätin muistikirjan kannen koristeen. Kuvassa ei näy Minnan tuoma vuosikertaglögi tai Maajon tuomat makoisat piparit eikä usemman tuomat Fazerin siniset, jotka äkkiä kiikutin piiloon, ettei muu perhe vain tiedä talossa olevan sellaista herkkua!

Outi oli virkannut minulle pöllö-tyynyn. Eikö olekin hieno!

Danielan nätti lahjalaatikko, kortti ja todella kaunis joulukoriste, joka on muuten hänen oma mallinsa!

Sarin taidokkaasti neuloma joulukuusenpallo, ihastuttava värivalinta tässä :)

Mian kultalangalla virkkaama kaunis joulukoriste

Niina oli löytänyt nukkekotiini kauniin pitsiliinan (liina on pieni, mutta sitähän kuva ei kerro).

Annilta kivat ristipistoaiheiset servetit ja Maajolta pipariset.

Siinä vaiheessa kun pääsimme Joulukalentereihin käsiksi, olisimme ainakin Mari ja minä tarvinneet varmaan paperipusseja mihin hengittää, koska sen verran huimasi, sydän tykytti ja ainakin minä olin aivan sekaisin päästäni.

Marin Joulukalenteri minulle:


Minnan Joulukalenteri minulle:

Niinan Joulukalenteri minulle:

Mutta eihän tämä vielä tässä ollut! Siis meillähän oli pikkujoulut - jos tuo lahjan, saa lahjan. Emma toimi tonttuna ja jakoi pikkujoulupaketit. Sain Mill Hillin "meri-joulupukin" ja pari pussia nappeja/koristeita. Kiva pikkujoululahja :)

Itse paketoin vähän pisteltävää nauhaa, viimeistelynauhoja ja pienen joulukoristeen. Tötterön äitini teki tilauksesta tätä pikkujoululahjaa varten.

Kiitos kaikille ihan älyttömän paljon siitä, että tulitte meille ja teitte päivästäni ikimuistoisen!

Joulukalenterivaihdon kuvia päivitän huomenna tai maanantaina. Nyt ei vaan enää pysty kykene, herra Nukkumatti tulee minua hakemaan unten maille... vai tuleekohan uni lopulta tänään ollenkaan! Tai jos tulee, niin minkähänlaisia ne unet ovat? Varmaan availen toinen toistaan jännittävämpiä paketteja koko yön :)

11 comments:

 1. Kiitos Kirsi, kun järjestit taasen ihanan tapaamisen. Ja sydänkynttilä ja vihreä pöllökangas oli minulta :DD

  Oli ihana nähdä luonnossa nuo teidän uskomattoman upeat nukkekodit.

  ReplyDelete
 2. Kiitos ihanan tapaamisen järjestämisestä. Oli niin mukavaa ja hienoa oli nähdä nukkekodit :)

  ReplyDelete
 3. Mahdottoman hieno päivä teillä on ollut, en ihmettele yhtään että olet pyörällä päästäsi, minä varmaan olisin jo ihan pyörtynyt;)

  ReplyDelete
 4. Oi olipas ihanaa kävästä kiireen keskellä :)
  ja nukkekodit olivat kyllä aivan ihania pikkuisine yksityiskohtineen :)
  Kiitos Kirsi <3 ja Emma emännöinnistä :)

  ReplyDelete
 5. Huh, vieläkin pyörryttää kaikki eilen näkemä ja kokema :). Sammuin kuin saunalyhty kello kymmenen, tiedän tunteen että oli ihan liikaa kaikkea ihanaa yhdelle kertaa :). Otin nyt aamulla uuden kierroksen, miten ihania paketteja sainkaan ja avasin tietty tämänpäiväiset. Kiitos ihanasta magneetista ja kiitos eilisestä, ihan maailman parhaat pikkujoulut vietettiin!

  ReplyDelete
 6. Miljoonat kiitokset järjestämisestä! Nukkekoti maailma oli aivan tajuton yllätys, ei sitä oikein meinaa toisesta blogista tajutakaan miten paljon kaikkea ihanaa teillä on. Kun tullaan isomman neidin kanssa kylään, varatkaa toiselle se paperipussi ;)Enpä ole tainnut olla paremmissa pikkujouluissa koskaan seuran, ruoan ja joulukalentereiden merkeissä...

  ReplyDelete
 7. Many thanks again for this wonderful Cross stitch gathering. I am still impressed by your beautiful doll houses and cross stitching displays.

  ReplyDelete
 8. Suuret kiitokset vielä kerran, Kirsi! Kotinne on kaunis nukkemaailmoineen, pistelyineen ja joulutunnelmineen!
  Oli kyllä semmoinen ihanuuksien tulva, että päätä täytyy selvittää vielä monta päivää! (Eikä tähän humalaan tarvittu yhtään alkoholia - on se vaan mainio harrastus, tämä pistely :D.)

  ReplyDelete
 9. Kiitos minunkin puolestani! :) Kivaa oli ja päivä meni nopeasti. Jatkoin kotona pistelyä, mutta sain vain "ihmetystä" osakseni, kun olinhan jo aamusta asti ollut pistojen kanssa tekemisissä! :D

  ReplyDelete
 10. Kuulostaa huikean ihanilta nuo teidän kutsut. :)
  Minä ainakin olisin ihan pökerryksissä tuollaisten lahjojen ja kokemusten jälkeen.
  Mukavia luukunavailuhetkiä!

  ReplyDelete
 11. Laitetaan kiitokset vielä tätäkin kautta! Oli kyllä niin ihana päivä, kuten tuossa aiemmatkin kommentit todistavat :-)

  ReplyDelete