Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/11/11

Ristipistoilua ja nauruterapiaa

Violariumin järjestämä ristipistoviikonloppu meni niin nopeasti, että aivan varmasti ajankulku oli jollakin tapaa nopeutettu. Ei aika muuten voi mennä niin vauhdilla! Meillä oli ihan älyttömän hauskaa. Kenellekään ei liene yllätys, että nauru raikui taas niin, että talon seinätkin pullistelivat! Ja jos seinät eivät pullistelleet, niin ainakin meidän vatsat - huh sitä ruuan määrää! Minulla ei ole vieläkään nälkä :)

Uskokaa tai älkää, sain jotain tehtyäkin, vaikka vaikeaa se välillä oli kaiken muun mielenkiintoisen ohella, kuten a) nauramisen ja tarinoinnin, b) toisten töiden ihailun, c) Lennun kaupan jne. Mailart-laatikon kanteen tulevan postipojan sain kuin sainkin valmiiksi (vaikka siinä piti käyttää niitä inhottavia lankoja (eli DMC:n metallilankoja)!

Ja näin pitkälle pääsin kastetaulussa, johon tein harvat aloituspistot tammikuun hassutuksessa. En ottanut muita keskeneräisiä töitä mukaani Ikaalisiin, kun ajattelin, että on ihan pakko edetä tämän kanssa tai minulta loppuu aika. Vauva syntyy vasta kesäkuun alussa, mutta tässä on niin paljon kaikkea muuta + reissuja, että pistelyaikaa ei varmaan liikoja ole.Kyllä lähelläni istuneet Sari, Katri, Mari, Niina ja Outi nauroivat lauantai-iltana minun huokailuilleni ja huudahduksilleni "kuka ton käski tehdä" eli pistot väärässä paikassa, "mitä mitä" eli en enää hämärässä nähnyt mallia kunnolla jne. Ja ne huokailut :) No, seuraavana päivänä jo helpotti.

Minulla oli mukana viimeistelemättömiä pistelyjä. Tarja huomasi, että minun LK:n Save water -pistelystä puuttuu krokotiililtä hampaat! Heh, onneksi ei ollut pistely vielä kehyksissä tai muuten viimeistelty. Kiitos siis Tarjalle tarkkanäköisyydestä. Mutta kyllä me myöhemmin nauroimme, sillä eihän noi krokon hampaat mitään, mutta kun Marilla oli pupu-pistely, joka oli siis viimeisteltykin ja pupu-paralta puuttui hännäntupsukka kokonaan. Mitä on pupu ilman häntää :) :)

Minä tunsin paikalla olijoista vähintään blogin kautta kaikki paitsi toisen Tarjan, johon minulla nyt oli kunnia tutustua. Todella mukava nainen. Mutta niinhän pistelijät ovat! Muut olin tavannut jo aiemminkin ja nyt sain tavata ihan livenä myös Outin, Piken, Virpi R:n ja Jennimarin. Se oli todella mukavaa!

Violarium oli jättänyt tervetuliaispaketin kaikkien huoneisiin. Huokaus, vai mitä! Katsokaahan mitä kaikkea ihanaa paketeistamme löysimme:

Lennun kaupassa asioin tietenkin, mutta oli vaikea pidättäytyä non stop -ostoksista, sillä kauppa oli vain noin kahden metrin päässä minusta ja Ritva huuteli salin toiselta puolelta yleisesti kaikille "osta osta"... Mutta hyvin pidättelin ja asioin kaupassa vain kaksi kertaa saaden tällaisen saaliin:Ritvalla oli osto-yllytyksen takana se, ettei heille jäisi Lennun kanssa niin paljon autoon kannettavaa takaisinpäin lähtiessä :) Mutta kyllä se siltä näytti, että kaupan varastot hupenivat ihan kiitettävästi.

Viikonlopun herttaisin ihminen oli Pike, joka oli tuonut kaikille valittavaksi yhden LK:n mallin, hänellä kun oli niin paljon kaksoiskappaleita. Pike sanoi, että minä saan valita ensimmäisenä, kun niin tykkään LK:n malleista ja kerään niitä. Voi kuinka hellyttävää, kun hän muisti tuon asian :) Minä valitsin September-mallin ja koska malleja vielä jäi, niin tuon toisenkin sain. Kiitos vielä Pike!

Lennu vähän lupaili, että ristipistoviikonloppu voisi olla joka vuotinen tapahtuma tuolla Ikaalisissakin. Jokohan ensi kevään viikonloppuun saisi ilmoittautua!

Minulla kun ei sitä kameraa ollut, ei ole kuvaa paikan päältä (nämä kuvat otin kotiuduttuani), mutta monella muulla mukana olleella on blogeissaan hyviä tunnelmakuvia, käykäähän ihastelemassa. Esim. Outilla on paljon kuvia.
Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja kaikista uusista opeista ja ideoista joita sain!

15 comments:

 1. Oi mitä löytöjä olet tehnyt! Onnittelut valmistuneesta pistelystä, myös täällä metallilangat kuuluvat ehdottomallle inhokkilistalle.
  Ristipistoviikonloppu kuulostaa niin ihanalta, että tahtoisi myös osallistua....

  ReplyDelete
 2. Minä olen täällä koti-sohvalla odotellut ihan täpinöissäni että
  koska?Koska?
  -alkaa tulla päivitystä viikonlopusta.

  Teillä oli varmasti aivan mahtavaa ja miten kauniita töitä Sinulla olikaan mukana..

  Postipoika on romanttisen soma ja
  Beatrix Potterit aina ihania.

  Kerroit miten Pike oli muistanut että tykkäät
  LK-malleista ja antanut sun valita lahjan ensin..
  jotenkin tuollainen huomaavaisuuus ja ystävällisyys tuntuu olevan ihan ominaista
  r.p-tädeille.
  Niin monta juttua olen kuullut ja kokenutkin kun ihan "vieraat" ihmiset=bloggaajat ovat yllättäen toisilleen anteliaita ja avuliaita.

  AAH,mitä ostoksia :)

  ReplyDelete
 3. Yhdyn kommenttiin ruokailujen määrästä ja laadusta. Uskomaton olo kun istuu koko päivän pistelemässä ja vähän väliä Lennu patisti syömään... Ihania pistelyjä teit ja hyviä kuvia muutenkin. Kivaa oli!

  ReplyDelete
 4. Postipojasta tuli kiva - onneksi langan inhottavuus näkyy vain tehdessä, ei lopputuloksessa :D.
  Oli kyllä hauska reissu; tuntui tosiaan tänä aamuna, että viikonloppu oli "kadonnut" johonkin. Ilmeisesti ajan kulkua oli siis mystisesti nopeutettu?
  Eipä käy kieltäminen, että ajatuksiin nousi jo toive seuraavasta pistelysessiosta. Harvoin sitä tuntee itsensä noin vapaaksi ja hemmotelluksi :D

  (Psst, olit livenä ihan semmoinen kuin olin blogikaveruuden perusteella arvannutkin :).)

  ReplyDelete
 5. Ihana lukea näitä päivityksiä vaikka itse (tai varmaan juuri sen vuoksi) en sitten päässytkään tulemaan tuonne. Tosi nätti tuo sinun postipoika!!!
  Olispa hienoa jos vuoden päästä järjestyisi seuraava rp-viikonloppu!

  ReplyDelete
 6. Teillä oli varmasti ratkiriemukas viikonloppu! :)

  ReplyDelete
 7. Kiva nähdä mitä siellä toisessa päässä huonetta valmistui kun tuntui että ei sitä edes ehtinyt kaikkea käydä katsomassa. Aika meni ihan uskomattoman nopeasti ja sunnuntaina olisi tehnyt vain mieli jäädä sinne. Oli aika outoa tarttua arkeen tänä aamuna. :D

  ReplyDelete
 8. Kiva kuulla viikonlopusta. Olisipa hauska päästä mukaan joskus:)
  Kauniit työt taas sinulla!

  ReplyDelete
 9. Kiva raportti, ja hirmuisen kiva oli taas nähdä! Yritän lähettää sinulle kuvia tänä iltana; eilen olin niin väsynyt, etten jaksanut tehdä mitään järkevää, edes pistellä :-(

  ReplyDelete
 10. Ihana viikonloppu teillä takana ja mukavasti sait pistojakin aikaiseksi. Postipoika on hurmaava.

  ReplyDelete
 11. Posti poika on komea ja Beatrix Potter on aina yhtä suloinen. Ostoksesi vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta:)

  ReplyDelete
 12. Kiitos ihanasta kommentista =). Oli kyllä ilo tavata =) Minä taas ihailin kaikkien sinun (ja monen muun) ihania viimeistelyjä, sinulla on niin erilaisia ideoita, että mistä oikein kaikki keksitkään =D Itse olen ihan onneton viimeistelemään noita töitäni. Turvallisinta on kiikuttaa ne kehystäjälle vaan.

  Uskomattoman ihana viikonloppu oli kyllä!

  ReplyDelete
 13. Kiitos mukavast seurasta! Huokailuista huolimatta sait paljon aikaiseksi :)

  ReplyDelete
 14. Voi miten kiva näitä kirjoituksia on lukea ja kuvia katsella. Niin kivaa meillä oli ja niin kivasti sinäkin kuvailit viikonlopun tunnelmia.
  Monta mainiota muistoa tulee tästä jäämään. ( krokotiilin hampaat ja pupun häntä vaikkapa ;))

  Tahtoisin mennä ihan pian uudestaan paremmassa kunnnossa :).

  ReplyDelete
 15. Tuo viikonloppu oli kyllä kuin unelma!!! Ja oli niin ihanaa tutustua teihin pisteliöihin ja erityisesti sinuun, sillä olin jo kuullut juttua sinun upeista töistä sekä olin käynyt täällä blogissa kyläilemässä ja ihastelemassa... Olen tullut siihen tulokseen, että pistelijät ovat ihan oma ja ihana rotunsa ;)

  Kyllä tuon viikonlopun antia pitää "sulatella" vielä pitkään!

  Pistelyrikasta kevättä sinulle!!!

  ReplyDelete