Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/14/11

Posti toi kaikenlaista kivaa :) * A mailman likes me today :)

Oi kun on hyvä olla! Töissä oli koko iltapäivän kestävä esittelytilaisuus, joka sujui oikein hyvin ja ajelin aurinkoisessa, keväisessä säässä kotiin hyvillä mielin. Posti oli tuonut Huutonet-paketin, jossa oli Jackpotin hame ja Agatha Christien kirja, kiva kiva. Mutta posti oli tuonut myös Maijalta kirjeen ja mikäs sen ihanampaa, kuin rojahtaa kaikessa rauhassa sohvalle lukemaan oikeaa kirjettä! Maija oli värjännyt kankaita itse (wau!) ja pyysinkin häneltä pienet palat nähtäville. Kankaat on tosi hienoja ja Maija on värjännyt ne kahvilla ja Rooiboksella. Varsinkin tuo tummin on minun suosikki. Nämä palat eivät ole ihan vain pikkiriikkiset näytepalat, niinkuin pyysin, vaan näihinhän voi ihan oikeasti pistellä jotain! Kiitos Maija :)

Lisäksi posti toi Sarilta Turusta kirjeen, jossa oli hänen tuttunsa tekemä langanpujottaja ja merkkausneulat. Ristipistoviikonlopussa Sarilla itsellään oli langanpujottaja ja asia tuli puheeksi. Hänen tutullaan oli vielä kolme näitä jäljellä, joten heti varasin yhden. Ja kun värit kuulin, niin se turkoosihan sieltä piti saada! Kiitos Sari postista ja terkkuja tekijälle, on hieno setti.


IN ENGLISH
I was happy driving home from work. I was in a presentation that went very well and I was feeling good. When I got home I found lots of mail for me! A skirt and Agatha Christies book I bought from Huutonet (I quess it is like Finnish E-bay?). Then I got a letter from Maija and it is absolutely great to sit down on a sofa to read a real hand written letter! Also she had dyed stitching fabrics her self, wow! Especially the dark one is my favorite. She used coffee and rooibos.
From Sari I got thread aglet (I don´t know if this is the right word for that) she had bought for me from her friend who makes those her self.
Thank you Maija and Sari for your mails!

5 comments:

 1. Kuinka kauniin väriset kankaat! Aivan varmasti nuo syyhyttävät sormia. :)

  ReplyDelete
 2. Sulle tulee aina niin mukavia paketteja:)
  Luin tuolta Annin blogista että olit neuvonut rasian kankaalla päällystämisen hänelle. Miten ne kulmat ompelukoneella ommellaan...ja sekä laatikon ja kannenko kulmat?

  ReplyDelete
 3. Onpa upeita kankaita. Tuo tumma on suosikkini.

  ReplyDelete
 4. Ole hyvä vaan ,kiva kun tykkäsit :)

  Tänään keitin uuden värin-
  vihreä tee+ohdakkeenkukka ja kelta+punasipulinkuori =
  tummahko vanhanroosan sävy.

  Sipulin kuorista jäi kankaaseen outo haju ja yritin sen saada pois lisäämällä hiukan pyykinhuuhtelu-ainetta mutta ,voi,voi !!! O-O

  Kankaisiin tuli kummia VIHREITÄ läiskiä -
  siis ei huuhteluainetta näihin kankaisiin :D
  Onneksi osa säilyi kunnossa ja kokeelliset värjäykset jatkuu taas sopivan hetken tullen...

  Tosi kaunis langanpujotin :)

  ReplyDelete
 5. Kiva, että tulivat perille. Kaarinan vanhassa blogissa on muuten käyttöohje.

  http://kaarinasworld.blogspot.com/2006/01/kyttohje-finmolly-ristipisto.html

  ReplyDelete