Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/13/11

Mies yllättää eli rp-viikonlopun aikana tapahtunutta

Minulla ei ollut omaa kameraa mukana, mutta sain pari kuvaa Katrilta, kiitos! Tässä kuvassa pistelen postipoikaa (josta siis tulee mailart-laatikon kansi). Oli jo hämärää tuolloin kuvan ottamishetkellä eli perjantai-iltana ja olin unohtanut ottaa oman lampun mukaan, joten vähän oli hankala paikoitellen pistellä... Vieressäni pistelee Sari, joka ehti jopa viimeistellä kaksi työtään paikan päällä!

Sellainen hauska asia täytyy vielä tuosta ristipistoviikonlopusta kertoa - tai oikeastaan tämä ei tapahtunut Ikaalisissa vaan meillä kotona. Hortensiani oli jo torstai-iltana tosi kuivan näköinen ja ajattelin, että se on pakko muistaa kastella. Unohdin tietysti! Ikaalisissa lauantaina muistin kukan ja ajattelin, että on pakko muistaa laittaa miehelle tekstari, että kastele kukka. Unohdin tietysti!

Kun sunnuntaina kotiuduin, niin arvatkaapa missä kunnossa oli hortensiani? Yllätys yllätys. Katselin kukkaa ja kysyin mieheltä, että onko porukat käynyt (Siis minun vanhempani, he ovat "porukat". Miehen vanhemmista tätä nimitystä ei jostain syystä käytetä, mutta eipä ole vaaraa sekaannukselle :) Mies sanoi, että ei ole, miten niin. Minä siihen, että no kun noi kukat on kasteltu ja äitihän meillä käydessään aina hoitaa kukat. Siihen mies lausui todella yllättävän asian: "Minä kastelin kukat". Meinasin tuolilta pudota! Että minun mieheni ihan oikeasti oli nähnyt ja huomioinut, että kukka huutaa vettä! Sitten hän luetteli mitkä kaikki muut kukat olivat olleet janoisia ja miten hän oli niitä hoitanut. Olin niin happy :)

Muutenkin mies oli ollut ahkera viikonlopun aikana. Olivat ostaneet tytölle uuden polkupyörän ja mieheni oli myös siivonnut varastoa oikein urakalla. Kyllä kannattaa välillä lähteä kotoa pois!

7 comments:

 1. Olipa kiva yllätys! Olen melkein kateellisena lukenut teidän ihania kokemuksianne Ikaalisissa. Kyllä tuollainen viikonloppu virkistää.

  ReplyDelete
 2. Ehkäpä tässä oli sinulle myöhästynyt häälahja mieheltäsi. :) Miehet ovat yleensä aika huonoja muistamaan merkkipäiviä, mutta saattavat ihan tavallisen arjen keskellä osoittaa pienillä asioillaan välittävänsä. :)

  ReplyDelete
 3. Ihana mies sinulla! juuri tuollaiset arkiset pienet muistamiset tekevät elämästä ja olemisesta välillä niin mukavaa, ja sitten jaksaa taas pakertaa arkea. =)

  ReplyDelete
 4. Ihana yllätys! Olisin minäkin ollut hämmästynyt :D

  ReplyDelete
 5. Kyllä sen julkaistakin saa, jos en ihan tyhmän näköinen kuvassa ole :)

  ReplyDelete
 6. Vau! Hieno homma. Olis voinu olla hortensia aika nuupahtanu noin pitkän viikonlopun jälkeen ilman vettä...

  ReplyDelete
 7. No jopas tosiaan! Tuo on kyllä miessukukunnan edustajalta aika yllättävä veto; kiva!

  ReplyDelete