Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/19/11

Wau mitä yllätyspostia - A real surprise mail for me

The Sweetheart Treen B is for Bunny -malli - eikö olekin ihana. Ja mukana paketissa on helmet ja muut koristeet. Tämän ihanuuden minulle lähetti Maija ja kyse on siis siitä, että meillä oli privana pääsiäisvaihto ja Maija oli CC:sta tilannut tämän minulle vaihtoa varten. Tilaus kuitenkin viivästyi ja sain tilalle ihanan Madame Chantilyn ristipistomallin "Ah, l´amour".

Mutta kuinkas ollakaan, nyt Maija lähetti tämänkin, kun CC:sta oli tilaus lopulta tullut. Tämä oli todellinen ylläri. Kun postiani eilen availin, niin ihmettelin kovasti, että mikä tämä kuori voi olla, kun sisällä tuntui tosiaan olevan muutakin kuin "vain" paperia :) Kiitos ihan hirmuisesti, on niin herkkä ja kaunis malli!

IN ENGLISH
Maija send me this beautiful The Sweetheart Tree´s "B is for Bunny" -chart with beads and charms. We had a privat easter exchange and this was suppose to be in my packet but the delivery from CC was late and instead I got also so beautiful Madame Chantily´s chart "Ah, l´amour". But now, when Maija finally got her CC order, she sent me this! I was really surprised - thank you Maija so much :)

4 comments:

 1. Kiva jos tykkäsit Pitsistä ja Pupuliineista :)

  Minusta näissä kiteissä on ihana idea!
  Ne ovat romanttisia ja hillityt värit on niin kauniita.
  Malleissa on toisinaan vaikeitakin erikoispistoja mutta kun en oikein hallitse niitä teen ainakin Princess-kitin sydämet normaaleilla x-pistoilla.
  Oih,tuota sarjaa on niin monta suloista/hauskaa ja yllättävää mallia.

  ReplyDelete
 2. Onpas söpöinen malli :)

  ReplyDelete
 3. Ihana malli. Toivottelen Sinulle ja Rakkaillesi Ihanaa Pääsiäistä

  ReplyDelete