Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/1/11

Antoisa, mieltä myllertävä ristipistotapaaminen Niinalla

Mitenkähän pukisin sanoiksi tämän päiväisen ristipistotapaamisen... siellä nimittäin tapahtui muutamia sellaisia juttuja, jotka olivat ehkä liikaa minulle yhden päivän aikana :) Ensinnäkin, yksi tapaamiseen tulleista uusista tuttavuuksista eli Anette, oli ihka aito nukkisihminen. Hänen nukkekotinsa esitellään Nukkekotielämää-kirjassa, jota Emma ja minä luemme kuin raamattua. Voitte arvata, että minulla pikkaisen meni pasmat sekaisin :) Tästä nukkispuolesta ja miniatyyripistelyistä voit lukea Pikkuista-blogistamme!

Sitten tapaamiseen osallistui toinenkin uusi tuttavuus, Anna, joka kaivoi kasseistaan niin uskomattomia töitä, upein viimeistelyin, että minä en pysty niitä tässä kuvaamaan. Niinalla varmaan on hänen bloginsa osoite... odotellaan, kyllä se blogi löytyy, voitte sitten käydä katsomassa. Ihan oikeasti olin aivan mykistynyt ja kun nämä ihanuudet tulivat kehiin juuri, kun olin pikkaisen ehtinyt toipumaan Anetten tapaamisesta, ja kaikista miniatyyripistely-ihanuuksista joita hän esitteli, ja asioista, joita hän vinkkasi ja neuvoi, niin siinä oli yhdelle päivälle aika paljon sulattelemista. Sulattelu jatkuu vieläkin...

Mukana oli myös Danielle, uusi tuttavuus hänkin ja hänellä oli mukana mm. upea Marysen kuukausi-freebie, jossa nätti talomalli joka kuukaudelle. Ja sitten ne vanhat rp-kaverit, jo niin tutuiksi tulleet Jaana, Virpi, Katri, Ressu, Pinja, Mia, Johanna ja tietysti tämän päiväinen emäntämme Niina - oli tosi mukava tavata taas!!! Kaikkea kivaa oli näytillä ja tekeillä. Päivä oli mitä antoisin! Kiitos Niinalle ja kiitos Jaanalle, Ressulle ja Johannelle myös tarjoiluista.

Minulla oli mukana vain yksi työ, jonka halusin aloittaa. Tiesin etten pitkälle pääse, mutta jospa alkuun kuitenkin. Malli on Dimenstions:n Barbara Mock:n Christmas Critters-mallilehtisestä, malli nimeltä Christmas belles eli nuo suloiset lehmät :)


Tuon mallikuvassa näkyvän kisun olenkin pistellyt jo aiemmin.

Ai niin, ihan meinasi unohtua! Johanna toi tapaamiseen mukana kankaita ym. joita ei enää tarvinnut. Leikkailtiin niitä paloiksi ja tämmöisiä nättejä kankaita kulkeutui meille + tuo lasten pistelyjuttu. Kiitos Johanna :)
Kirjat ostin Niinalta muutamalla eurolla.

6 comments:

 1. Totta, aivan upeita olivat esillä olevat pistot - niin valmiit kuin valmisteilla olevat. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa :)
  Nähdään sitten viimeistään joulukuussa, yritetään tytsin ja poitsun kanssa tulla aiemmin :)

  ReplyDelete
 2. Ai-ai, varmasti oli kivaa! Ja on muuten upea tuo ammumalli! Minäkin olen tässä haikaillut yhtä lehmämallia, että ostaako vaiko eikö. Mallejahan on talo piukassa ja keskeneräisiä töitäkin, mutta kun se on niiiiin iiihana...

  ReplyDelete
 3. Oi että teillä oli kivaa siellä. Harmi, etten päässyt. Mutta meillä oli mukavia vieraita myöskin - ei ristipistoilijoita, mutta muuten vaan mukavia :)

  ReplyDelete
 4. Oi oi ja oi taas kerran :). Niin kivalta kuulostaa tämä tapaaminen ja entäpä sitten Tampereen reissu, ihana viikko sulla ollut ja aina vaan lisää kivaa luvassa :)

  Hengessä mukana!

  ReplyDelete
 5. Oli kyllä mukava päivä, kannatti täältä kauempaakin lähteä liikkeelle :-)

  Oikein hyvää seuraavaa reissua!

  ReplyDelete
 6. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, kaikkia rakkaita pistelijöitä. Ja ne Annan työt olivat aivan MIELETTÖMIÄ!!!!!
  Joulukuuta odotellessa!!

  ReplyDelete