Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/30/11

Päivä Tampereella

Minulla oli keskiviikkona kiva päivä, kun tapasin Maijan ja ihastuttavan tyttärensä Tampereella. Me tavattiin jo klo 9.00 rautatieasemalla ja jaksettiin ihan illan suuhun asti! Oli todella hienoa tavata, vieläkin huokailen mukavaa päivää muistellessa. Päivä meni iloisesti ja nopeasti. Shoppailtiin nauhoja, nappeja, lankoja ja tietenkin koluttiin myös sisustuskauppoja ja vaatekauppoja. Ja mikäs nautinnollisempaa kuin välillä istahtaa kahville tai syömään kunnon lounas. Loppupäivästä alkoi kyllä väsymys voittaa, sillä aloin sekoilla puheissani, mutta siitä onneksi seurasi kunnon naurut vedet silmissä :)

Kantriinasta (sisustuskauppa) ostin todella kauniin väristä samettinauhaa ja tuon koristeen. Teen käsikorun näistä. Kuvassa näkyy myös langat jotka ostin käsityökaupasta.

Me olimme sitten ilman mitään sopimusta ottaneet toisillemme mukaan pienet ristipistoaiheiset lahjatkin, minä sain Green Gaten kauniin liinan, nätin Valerie Pfeifferin Blossom buddies -kitin ja nukkekotiin ompelukoneen! Kiitos kiitos. Minun lahjoistani ei kuvaa olekaan, mutta ehkä Lumivalko ja Ruusunpuna -blogissa jossain vaiheessa näkyy.

Huomaan, että kuvassa heijastaa niin ettei tuo lintu-mallin kuva näy. Otetaanpa siis siitä oma kuva perään... Tässä kuvassa näkyy lahjat, jotka sain, sekä tekemäni ostokset (paitsi ne salaiset :) Ostin siis nauhoja, skootterin Lundby-nukkekotiin ja tulevaan nukkekotiini sohvan, sohvatuolin ja pöydän.

Siirry tästä linkin kautta katsomaan tarkemmin nukkisaiheiset ostokset: sohvakalusto, pikku esineet, Emman uuteen Lundby-taloon upea keittiö sekä mihin sijoittui lahjaksi saatu ompelukone :)

4 comments:

 1. Eipä hullumpi päivä, uskon sen :)

  ReplyDelete
 2. Kivalta kuulostaa päiväsi. Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Shoppailupäivä hyvässä seurassa, varmasti kivaa! Tuo lintukitti on suloinen, ja teidän taloudessa on taidettu innostua noista nukkekotijutuista ihan täysillä. :)

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa tosi mukavalta päivältä! Kivat lahjat.

  ReplyDelete