Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/22/11

Posti toi yllätyksiä :)

Eilen keskiviikkona oli kiva postipäivä. Sekä Sari, että Irmeli palauttivat lainassa olleita malleja minulle ja kumpikin oli kiitokseksi lainasta (ei olisi tarvinnut!!) pistellyt nätin koristeen.

Sari oli pistellyt pöllöt, jotka ovat tietenkin söpöjä minun makuuni ja katsokaahan taustakangasta, lutuinen sammakko :)


Irmeli oli pistellyt kurpitsoja (ja nämä taitavat olla suurin piirtein ainoat kurpitsani ellen nyt ihan väärin muista) sekä suloisen oravan toiselle puolen.
Irmeli oli laittanut mukaan myös kauniin taulun kehyksen nukkekotiin, tosi mukavalta tuntuu, kun tällaisiakin asioita rp-ystäväni muistavat :) että taas siellä on uusi kiinnostuksen kohde. No, taitaa olla aika pysyvää sorttia tämäkin harrastus eikä vain hetken huuma.

Kiitos molemmille - kyllä kannatti malleja lainata :) Tuli vaan ihan huono omatunto, kun itselläni on ollut jo toukokuusta asti Sarin pari lehteä lainassa, enkä ikinä muista antaa niitä miehelle mukaan töihin, että ottaisi minulle työkopiot. Lehdet täytyy kyllä jo palauttaa. Jostain syystä kaikki pistelysuunnitelmat meni kesän osalta uusiksi... ja nyt vie joulukalenterit ja joululahjat pistelyaikani, mitä nyt nukkisaskarteluilta ehdin!

Tuosta nukkekotiharrastuksesta vielä sen verran, että olen siis nyt pari kertaa käynyt Hämeenlinnan nukkekotikerhossa ja on ollut tosi kiva tavata muita harrastajia. No, te tiedätte kyllä - yhtä tärkeätä kuin tavata rp-tapaamisissa muita pistelijöitä. Oppii uutta, saa vinkkejä jne. Ja näin aloittelevalle harrastajalle kokeneimpien tiedot ja taidot on todella tärkeätä infoa. Tämän harrastuksen myötä menin sitten viimein E-bayhinkin ja nyt kun kaksi harrastusta houkuttelee ostamaan, mietin vain, että miksi ihmeessä just minä en ole miljönääri. Siis minunhan pitäisi olla, koska niin paljon kaikkea ihanaa on tarjolla, ettei tiedä mihin sitten tarttuisi. Mutta voitte uskoa, että kovin moneen kohteeseen olen jo tarttunut. En ole läheskään kaikista edes nukkisblogiin kirjoitellut... yritän ainakin esittää, että hissukseen tässä vaan mennään :) Kirppareilla silmät hakee vain minijuttuja eikä mitään enää heitetä roskiin ilman, että se käy minun ja Emman tai jomman kumman tarkastelun läpi, josko siitä saisi jotain rakennustarviketta tms. Että semmoista täällä :)

6 comments:

 1. Ollos hyvä vain! Siinä taustakankaassakin kummittelee se kaipaamasi kurpitsa =) Malli pöllöihin löytyi stickeule-blogista, kannattaa kurkistaa, jos ei ole entuudestaan tuttu.

  ReplyDelete
 2. Suloisia koristeita olet saanut!

  ReplyDelete
 3. Kivat "lainanpalkat" :)

  Sitten vaan lottoa vetämään, että miljoonat karttuu :D
  (Vai olisko se kumminkin niin päin, että kun ei lottoa, säästyy nekin rahat nukkis- ja pistelykamoihin...?)

  ReplyDelete
 4. Ihania ylläreitä! Kurpitsat on kivoja just nyt, niin syksyisiä.

  ReplyDelete
 5. Tosi kivat yllärit. Ei niillä minun lehdilläni ole mikään kiire. Pidä ihan rauhassa vielä, jos haluat.

  ReplyDelete