Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/7/12

Syntymäpäivälahjoja! * Birthdaypresents


My birthday is tomorrow, 8th of February, but already I opened some presents :) Please see the pictures how lovely presents Maija and Anni sent me! Maija told this mailart is only the stitched part of her present and the rest are coming tomorrow. Wow, and still she had stuffed the mailart full of nice charts and kits. Anni´s present was full of lovely items and fabrics as you can see in the picture. I almost had bought my self that Woodland babies -chart and Puppenhaus chartbook! Luckily I did not, because now I got them as a present :) Thank you Maija and Anni!


Vaikka syntymäpäiväni on vasta huomenna keskiviikkona 8.2. päätin jo aamulla, että jos jo tänään postipoika tuo jotain, niin aivan varmasti avaan. Ja voi että mitä kaikkea sainkaan!

Maijalta * From Maija
Aloitetaan Maijan upeasta mailartista. Maija sai aikaan kylmät väreet! Juttu meni nimittäin niin, että aamulla siivosin eteisessä olevaa lasivitriinikaappia, jossa on esillä saamani ristipistolahjat ja -mailartit. Tuli haikea olo ja ikävä niitä aikoja, kun ahkerasti osallistuin kansainvälisiinkin mailart-vaihtoihin. Teki niin mieli taas saada mailart ja mietin, että kenelle ehdottaisin vaihtoa. Sitten näin postiauton kääntyvän pihassamme (auto aina kääntyy meidän pihassa, kun olemme päättyvän kadun viimeinen talo) ja ryntäsin postilaatikolle. Ja siellä oli tuo mailart. Voitte uskoa, että meni kylmät väreet. Ihan kuin tilauksesta, ihan kuin telepatiaa!

Kuori on täydellinen. Ensinnäkin aiheena on kissa. Kissat ovat minulle rakkaita, vaikka emme voi kotiin ottaa kissaa minun, mieheni ja tyttäreni allergioiden vuoksi(nyyh...) Sitten nuo värit, vaaleansinistä, ruskeaa, beigeä, mikä ihana yhdistelmä. Kuori on kuten edellä sanoin, täydellinen ja tykkään siitä tosi paljon.


Voitteko uskoa, että Maija oli saanut ahdettua nämä kaikki kuoren sisään:Niin kivoja, söpöjä, ihania malleja ja kittejä. Ja tuota lumiukkoa minulla ei vielä ollut! Muistatte varmaan pari postausta taaksepäin olevan kuvan, jossa oli uusimmat lumiukkoaiheiset hankintani, tämä uusi täydentää sarjan. Woodland folks -malleja olen usein katsellut "sillä silmällä", mutta jäänyt tilaamatta, tämä on siis ensimmäiseni sitä sarjaa. Mutta yllätys yllätys, tämä mailart oli kuulemma vain pistelty osuus lahjastani ja loput tulevat huomenna! Äääk, miten saan nukutuksi ensi yönä... Kiitos Maija näistä miljoonasti!


Annilta * From Anni
Annin kanssa meillä oli sopimus, että lähetetään ristipistoaiheinen synttärivaihto, ei ole pakko ehtiä pistelemään. Siksi ei kannata nyt näistä kuvista etsiä sitä pisteltyä osuutta. Senkin edestä on Anni mättänyt minulle lahjoja, että ihan hengästytti. Ja olihan Anni löytänyt varmaan isoimman postituspussinkin mitä postissa myydään :)

Ihan ensin katsellaanpa kierrättäjän unelmapakettia, sillä se on kääritty sanomalehteen. Paketin päällä on nukkisaiheiset lahjat, nättejä vaaleansinisiä pieniä kehyksiä ja Zweigartin Puppenhaus -mallikirja.

Ja paketin sisältö! Paketista löytyi "metsän eläin" -teemalla koottu lahja: Woodland babies -malli, pellavainen pistelykangas, pellavalankoja, reunapitsiä, Primitive Haren lankatokka, pieniä eläinkoristeita, pupunappi, upeat upeat japanilaiset kankaat - huokaus - sekä minulle uusi juttu (ei toki tuntemton) eli floo-a-away -pusseja. Mitäs sanotte :) Olen niin onnellinen synttärisankari. Ei haittaa yhtään, että taas tuli vuosi lisää.

Mutta palataanpa vielä niihin telepaattisiin ilmiöihin. Nimittäin Annin pakettikin pisti minut miettimään, että miten tämä taas voi olla mahdollista (näin on käynyt ennenkin ja tosiaan aamulla tuo Maijan mailart-yhteensattuma). Minulla on ollut Casa Ceninan ostoslistalla tuo Woodland babies -malli! Ja minä olen tiiraillut usean kerran Sew&so:ssa tuota Puppenhaus-mallikirjasta. Se on yksi harvoista nukkekotiaiheisista malleista joita on myytävänä. Toiveena olisi nimittäin pistellä nukkekotiaiheinen työ tauluksi nukkikseni yläpuolelle. Minulla on myös yhdessä Mintsiltä saamassani lehdessä nukkekotimalli, mutta se on niin iso, että en ole uskaltanut ainakaan vielä aloittaa. Ajattelin, että siitä voisi pistellä vaikka jonkin huoneen tauluksi. Ja tästä sitten koko talon, koska tämä on pienempi malli.

Eli, onko Anni ollut kärpäsenä katossa vakoilemassa, mitä malleja minä nettikaupoissa surffatessani katselen ostomielessä :) Joka tapauksessa kävi siis niin, että nämä ovat niin täsmälahjoja kuin vain olla voi. Kiitos kiitos kiitos!

Tässä vielä lähikuvia.

8 comments:

 1. Huhhuijaa miten ihania paketteja, olet onnentyttö:)
  Paljon onnea sinulle jo etukäteen!
  Nyt kyllä ihastuin minäkin noihin pikkuisiin metsäneläinmalleihin, voi että ovat nättejä!

  ReplyDelete
 2. Onnittelut kaunis ja hyödyllisiä lahjoja!
  On niin hauska lukea blogiasi, joka myös halusi yllättää toisiaan. Mitä sanot siihen?

  ReplyDelete
 3. Kelpaa vanheta ;) Onnittelut täältäkin. Tuo Maijan kuori on ihan uskomattoman kaunis! Ja onpa ihanaa tuo punahilkkakangas... Kaikkea ihanaa olet saanut!

  ReplyDelete
 4. Iik, ihanuuksia ja niin runsaasti. Metsän eläimet on niin ihania, kivoja juttuja Anni on löytänyt ja Maijan kuori, voi miten kaunis. Onnittelen vasta huomenna :)

  ReplyDelete
 5. taidanpa onnitella jo etukäteen etten unohda. Lämpimät Onnittelut ! Sinun TODELLA kannatti täyttää vuosia, sait todella mahtavia lahjoja. Minun oli kunnia nähdä Maijalla käydessäni tuon kuoren livenä ja olihan se todella kaunis. Paljon siihen kuoreen on mahtunutkin kaikkea kivaa. Anni oli onnistunut tunkemaan omaan pakettiin tosi paljon kaikkea kivaa. Olet onnellinen...

  ReplyDelete
 6. Ihania lahjoja! On nämä synttärit kivoja nykyään :)

  ReplyDelete
 7. Eikös vain olekin vanheneminen tosiaan ihanaa! Tosi kaunis kuori, ja ihan mahdottomasti kaikkea kaunista muutenkin.

  ReplyDelete
 8. Onnea "virallisena" päivänä!

  ReplyDelete