Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/9/12

Lisää syntymäpäivälahjoja * More birthdaygifts

In these pictures you can see my birthday gifts. I am so happy for my friends and family. The cake is made my 10-years old daughter Emma :)


Kyllä olen onnen tyttö kun minua on niin muistettu syntymäpäiväni kunniaksi :)

Marilta * From Mari
Marikin lähetti yllätyspostia, näin suloisen bambi-jääkaappimagneetin. Tämä on niin nätti! Bambi pääsi jääkaapin oveen muiden magneettien avuksi pitämään kalenteria paikoillaan. Kiitos Mari!!!


Maijalta * From Maija
Maijan 2. osa synttärilahjasta saapui paketin muodossa. Ensimäinen osahan oli se upea kissa-mailart. Tätä avatessa meinasi happi loppua - katsokaa nyt miten paljon kaikkea ihanaa. Katsokaa mm. Beatrix Potter -peltirasiaa! Söötti itse tehty bambi-kortti on syötävän suloinen ja se on tämänkin postauksen pääkuvassa.

Vähän lähikuvia:

Tässä kuvassa näkyy kaikki se mitä oli piilotettu Beatrix Potter -peltirasian sisään. Niinpä! Kyllä nämä kaikki vain mahtuivat tuohon rasiaan. Eilen illalla laitoin Maijalle kiitos-sähköpostin ja kirjoitinkin siihen, että julistan hänet tilan täytön kuningattareksi, sillä olihan hän sen kissa-mailartinkin sisään saanut mahtumaan ison läjän malleja ja kittejä :)

Maijalta saatu pieni Mariskooli on muiden joukossa reunimmaisena oikealla. Minulla on noita pieniä myös vaaleansininen ja vaaleanpunainen, mutta ne on nyt käytössä.Kiitos Maijalle tästä lahjasta. Upea kokonaisuus ja ihan tuntuu sydämessä asti, että kaikki nämä 1. osineen ja 2. osineen oli ihan mua varten :)


Mieheltäni ja tyttäreltäni * From my husband and my daughter
Mieheni oli asioinut kirjakaupassa ja sain hyvän oloisen askartelukirjan. Sitä selatessa tuli sellainen olo, että tekisi mieli kaikkia kokeilla, niin kivoja ohjeita kirjassa on. Tuskailin miehelleni, että eihän mun aika ikinä riitä näiden tekemiseen, vaikka mieli tekisi. No, jos nyt jotain ohjeista kokeilisi...

Kirjan päällä roikkuu kaulanauhassa hemmottelukortti, jonka sain Emmalta. Siinä on 10 ruutua, joihin aina ruksataan, kun yksi hemmottelukerta on käytetty. Voi miten suloinen lahja! Hemmottelu voi olla vaikka päähierontaa tai selän silittelyä :)

Lisäksi Emma leipoi minulle synttärikakun, jonka hän koristeli hopean värisillä helmi-nomparelleilla. Kaunis kakku ja hyvän makuinen! Tätä sitten herkuttelimme eilen koko perheen kanssa kahvitellen.

44 on ihan hyvä luku! Kiitos lahjoista ja kiitos lukijoille käynneistä tässä blogissani :) Tavataan taas...

5 comments:

 1. Anonymous9.2.12

  Onnea <3 Aikas ihania lahjoja ja tuo kakku...nam!

  ReplyDelete
 2. En taida saada nyt sanaakaan sanottua, niin mahtava tuo Maijan lahja sinulle! Tai siis lahjat :). Niiin suloinen Peter Rabbit rasia, haluan ihan just nyt heti samanlaisen :)

  Bambibuumi meneillään, ne on kyllä suloisia.

  ReplyDelete
 3. Ja lisää ihanuuksia :)
  Saaks olla vähän kateellinen tuosta Petteri-rasiasta ja kivasta oravakitistä? ;)

  ReplyDelete
 4. ONNEA !En muista olenko jo onnitellut sinua, mutta ei kai lisä pahaksi ole :)
  voi sitä Maijaa mitä kaikkea oli keksinyt sinulle. Olenpahan aivan sanaton, vaikka paljon olisi sanottavaa:)
  Marin jääkaappimagneetti on todella kaunis ja sopii niin yhteen Maijan bambikortin kanssa:)
  Miehesihän osasi ostaa juuri sinulle sopivan kirjan ja synttärikakkusi on ihan syötävän hyvän näköinen:)¨
  Siis kannatti täyttää 44 :)

  ReplyDelete
 5. Lämpimät onnittelut täältä minultakin. Aivan valtavan paljon ihania lahjoja olet saanut. Yhtään en kadehdi, olet ne kaikki ansainnut, sanoo onnellinen ihanuuksia sieltäpäin vastaanottanut :D!

  ReplyDelete