Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/6/12

Synttärilahja äidilleni * Birthdaygift for my mother

Meillä on äidin kanssa synttärit samana päivänä, synnyin hänen 21. syntymäpäivänään. Yritän joka vuosi antaa hänelle jotain itse tehtyä. Riippuen siitä kuinka paljon minulla on aikaa, lahja voi olla isotöisempi tai sitten tämmöinen parin tunnin juttu kuten tänä vuonna: neulavihko.

Neulavihkon päällä olevan sydän-omena -pistelyn malli on kirjasta "SommerFrische". Se on Handarbeiten pusteblumesta, samoin kuin neulavihossa käytetty ruusukangas ja ruudullinen pitsikuminauha. Tästä tuli söpö! Kyllä nyt äidin kelpaa ommella :)


Mother and I have our birthdays at the same day. My mother had her 21st birthday when I was born. Every year I give her something self made for a present. Depending on how much time I have, I give either a bigger work or a smaller one like this year. It took only couple of hours to finish this needlecase. The stitching in the cover is from a book "SommerFrische". It´s from Handarbeiten pusteblume and so are the rose fabric and gingham elastic band. This become very cute, don´t you thing :)

Neulavihko sisältä * Needlecase inside

...ja takaa * ...and back

6 comments:

 1. Suloinen neulavihko! Kaunis lahja.

  ReplyDelete
 2. olipas nätti lahja.
  voi sinua onnellista, saat juhlia vielä äitisi kanssa, nauti siitä :)
  oma äitini nukkui pois n. 4,5 vuotta sitten, en vaan olisi antanut vielä pois, mutta sitähän ei kysytä.

  ReplyDelete
 3. Kaunis neulavihko. Oikein suloinen. Oletkohan sinä äitisi paras synttärilahja kautta aikain?

  ReplyDelete
 4. Ihana,ihana neulavihko-ihan täydellinen :) :)
  Kyllä äitsi varmaan ilahtuu noin suloisesta lahjasta !!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommenteista :) Niin, kyllä minä taidan edelleen olla äitini paras synttärilahja. Minun siskontytöllä on tänään 6.2. laskettu aika. Nyt jännätään syntyykö vauva 8.2. kuten minä. Siskolla ja minulla on eri äiti, joten minun äitini ei vaavista synttärilahjaa saa, mutta tädistä kyllä,olisi mukavaa yhteinen syntymäpäivä.

  ReplyDelete
 6. Onpas söpönen vihko :)

  ReplyDelete