Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/2/12

Ihana vuodenaikavaihdon kevät!

Tänään saapui Pretty exchanges -vaihtoblogissa käynnissä olevan vaihtuvat vuodenajat -vaihdon kevätosuus.

Sain nätin keväisen, vihreäsävyisen taulun, palan waste kangasta, jota voin käyttää pistelläkseni kevään vihreän värisiin tyynyliinoihin. Tuo vihreä on juuri kuin koivun silmujen väri! Mutta olipa muutakin, eli mukana oli myös nukkekotiin liinavaatesetti. Tosi kiva, kun salainen postittaja muisti myös nukkisharrastukseni :) Kiitos näistä kaikista! Lähettäjähän pysyy salassa vielä seuraavassakin lähetyksessä eli jännityksessä eletään...


Niina lähetti minulle yllärinä pöllömallilehtisen, eikös olekin kiva! Kiitos :)

Kuvassa näkyy myös Just Nanin malli, jonka tilasin muistaakseni Sew and so:lta. Pakettiin sisältyi myös tuo ihastuttava peltinen neularasia!

16 comments:

 1. Ihana kevätpaketti täälläkin, niin somat puput!
  Kylläpä on kiva tuo riikinkukkomalli rasioineen ja pöllölehti myös.

  ReplyDelete
 2. ihania ihania!!!! Niin ja kiitos ihanasta kommentista blogissani. Sain päivän parhaat naurut...vai että supersankari :DDDD

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana toi Just Nanin riikinkukko! Miten mä en ole hokassu sitä??? Mä nimittäin tykkään riikinkukoista ja niiden värimaailmasta :)

  ReplyDelete
 4. Vuodenaikaystäväsi3.3.12

  Oikeastaan ajattelin, että tyynyliinat ja canvas ovat ristipistoaiheista osuutta. Nukkekodin tarvikkeet sitten sitä muuta. Mutta eipä sillä sinänsä ole väliä, kun kokonaisuus kuitenkin on mitä on.

  ReplyDelete
 5. Vuodenaikavaihdosta en uskalla sanoa mitään (muuta kuin, että kaikki ovat olleet nättejä, mitä olen käynyt katsomassa), mutta onpas ihana tuo peltirasia! Upeaa sinistä muutenkin, tuossa mallivihossakin.
  Linnut ovat kauniita, aina!

  ReplyDelete
 6. Vuodenaikaystäväni, niinhän se on, ettei ole väliä mihin osuuteen mikäkin on :) Tyynyliinoihin ajattelin itse asiassa kirjoa nimikirjaimet. Meillähän on makuuhuoneessa luontoaiheinen tapetti joten sopivat hyvin ja ehkäpä tiedätkin minun tykkäävän kirkkaista väreistä. Nyt vain on päätettävä millä värillä kirjon nimikirjaimet... ehkä valkoisella.

  ReplyDelete
 7. Upea vaihtopaketti ,oikein kevään vihreä piristys !!
  Taulu on tosi nätti ,tykkään tykkään !!!

  Minäkin olen alkanut tykätä riikinkukoista ehkä kuitenkin vielä enemmän sellaisina "sampler-tyylisinä"
  aika tyyliteltyinä..
  Just Nan-mallit on kaikki ihania ,tuo turkoosi riikinkukko-rasia on ihan huikea-
  enpä ole tuota ennen nähnytkään !!

  ReplyDelete
 8. Ihana vaihtopaketti! Juuri jotain tuollaista haluaisin inäkin ripustaa nyt seinälleni. Ja ne tyynyliinat, ihanat! Mä olen todellinen värifriikki, keväällä pitää olla kevään värit!

  ReplyDelete
 9. Suloinen tuo setti nukkikseen :-). Hienoja pöllöjä.

  ReplyDelete
 10. Minä nyt taas kommentoin asiaan, joka ei varsinaisesti minulle kuulu, mutta kun Lumiruusulle mainitsit tuosta "kuvansiirrosta kankaalle", siis, että se kiinnostaisi.
  En nyt tiedä, mitä tekniikkaa Sari käytti, mutta se voisi olla ihan tuommoinen printattava kangas (olemmekohan keskustelleet tästä aiemminkin? Jonkun kanssa ainakin joskus, muistan...)
  Sillähän saa siirrettyä ihan mitä vain, nelivärikuvaa jne. (Itse tein viimeksi printin neulakirjan sisäkanteen. Näkyy blogikuvassa vähän haaleana, mutta erottunee, kun tarkkaan tiirailee. Käytin tuossa Canvasta, mutta kankaita on muunlaisiakin. Jotkin tulostettavat arkit toimivat silityskuvan tapaan.
  Täällä vanhassa "näyttelyblogissani" 4. kuva ylhäältä on tuommoinen ruosteenruskea kassi, jonka kyljessä on printtikuva. Blogikuvan laatu ei niin hääppönen ole - otettu ikivanhalla kameralla - mutta näkyy, että saa printtimenetelmällä siirrettyä väritkin aika kivasti.)
  Noita siirtokankaita saa ostaa arkkeina esim InkClubista - tai mistä nyt musteesi printteriisi ostatkin :).

  ReplyDelete
 11. Nätit keväiset värit vaihtopaketissa ja niin suloiset pupujussikat.

  ReplyDelete
 12. Ihanan kevätvaihdon sait! :)

  T: Kristiina :)

  ReplyDelete
 13. Hih, vaikket kysynytkään, kerron silti:
  liinat olen siis kutonut, eli tehnyt kangaspuissa. Kutominen sinänsä on ihan simppeli juttu (en tiedä, oletko sitä tehnyt?), noissa malleissa poljetaan vain kuutta polkusinta mallin antamassa järjestyksessä.
  Konstikkain osuus on sitoa polkusimet yms. osat oikein ennen kutomisen aloittamista, jotta työ kuvioituisi osapuilleen mallin mukaisesti. Vaatii tarkkuutta, eli ei ole ihan mun ominta alaa, mutta kun kovasti skarppaa...

  ReplyDelete
 14. saitpas kauniin kevätvaihdon.
  en ole ehtinyt vastata kysymykseesi kuvansiirrosta, joten yritän nyt selittää. Ostin Class Ohlssonilta paperia johon mustesuihkutulostimella voi tulostaa kuvia ja siirtää sitten silittämällä kankaalle. Tulos oli sitten niin kuin Outi jo sanoi hieman kumimainen pinta . tulostettava kangas olisi varmaankin paljon parempaa, mutta sitä mulla ei vielä ole.
  Hyvää kevättalven jatkoa sinullekkin:)

  ReplyDelete
 15. Hei! Minulla on sinulle muuten tunnustus blogissani! Käy toki katsomassa! :) http://frozen-lilyy.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. Kyllä te sitten osaatte!

  ReplyDelete