Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/7/11

Ristipistohassutus päivät 7 ja 8 * Crazy January challenge days 7 and 8

EDIT 10.1.
Pikku pupu on valmis eli päivä 7 ja 8. päivän pupu aloitettu.


***************************
Eilen aloin pistellä pari viikkoa sitten Violariumista tilaamaani keltaruudulliseen pellavapyyhkeeseen pupua. Huomenna aloitettava 8. päivän malli on myös pupu ja teen näitä vierekkäin pyyhkeen alareunaan. Tästä tulee meidän pääsiäisen ajan käsipyyhe keittiöön.

* * * * *
Yesterday I started stitching this linen kitchen towel for easter time. I shall stitch these bunnies side by side.

EDIT 10.1.2011
Tiina kyseli, että mistä kirjasta nuo pupu-malli ovat. Ne ovat yksiväristen mallien kirjasta, jossa on vihreitä malleja. Minulla on näitä kirjoja aika monta ja nämä ovat loppumattomia aarreaittoja! Kirjo punaista ja sinistä -kirja sisältää näistä joitakin malleja.

9 comments:

 1. Tästä tulee kyllä kiva pyyhe!

  OT tarkoittaa Out of topic, aiheen ulkopuolelta :-) Oikeastihan se olisi OOT mutta näyttävät suomessa käyttävän pelkkää OT lyhennystä.

  ReplyDelete
 2. Ulla, kiitos suomennoksesta :)

  ReplyDelete
 3. Pyyhkeestä tulee kauniin keväinen :)

  ReplyDelete
 4. Puput on söpöjä :) Ihanan pirteä pyyhe!

  ReplyDelete
 5. Ihana pupu! Mikä kirja tämä on? Näyttää jotenkin erehdyttävästi samanlaiselta kuin Kirjo punaista, valkoista ja sinistä eli jos siitä on tullut jokin sisarteos, niin mulla kyllä kiinnostais :)

  ReplyDelete
 6. Täällähän on aistittavissa pääsiäisen odotusta jo :).

  ReplyDelete
 7. Kiitos kirjatiedosta! Googlettamalla löysin semmoisen kirjan kun Rainbow of Stitches (samoilta tekijöiltä kuin se Kirjo punaista, valkoista ja sinistä). Pakko päästä jossain hiplaamaan sitäkin :) Vähän oikeastaan yllätyin kesällä, kun ekaa kertaa tein näitä yksivärisiä, miten kiva niitä onkaan tehdä ja niin söpöä jälkeä tulee kuitenkin.

  ReplyDelete
 8. Kyllä tosiaan yksiväriset mallit on minunkin suosikkeja ja mitä ihanampia lopputuloksia saa riippuen väreistä ja pisteltävästä kankaasta.

  ReplyDelete
 9. Miten ihmeessä sinä näet noin siististi pistellä! Mulla on pistelyssä samainen pyyhe vihreänä ja voi hyvänen aika, ihan hirveästi tulee virhepistoja, niin paljon että en enää välitä vaan annan mennä vaan...:(
  Vissiin tää ikänäkö mulla...

  ReplyDelete