Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/2/11

Ristipistohassutus alkoi hassusti :) - Crazy January challenge started crazy :)

Muistin eilen juuri ennen nukahtamista, about klo 23.30, että tänäänhän alkoi Risipistohassutus! Normioloissahan olisi lukenut asiaan liittyvää teidän muidenkin blogeista ja varmasti muistanut asian, mutta lomani aikana olen ollut tosi vähän täällä netin ihmeellisessä maailmassa. No, ei muuta kuin peitto syrjään, mallikasan ääreen silmät sikkuralla päättämään mistä aloitan (olin sentään joitakin malleja jo kerännyt kasaan, vaikka en ollut lopullisesti päättänyt, mitä hassutukseen otan mukaan).

Päätin aloittaa kanoilla. Teen Cross Stitcher numerossa 229 olevia kanoja pellavaiseen ready to stitch-essuun. Pistely on hidasta, koska pistelen etutaskuun ja kättä pitää aina välillä työntää sinne taskuun, kun tarvii käyttää neulaa nurjalla puolella. Ja muutenkin tuollaiseen valmiiseen tuotteeseen pistely on hitaampaa, eli kovin nopsaan nämä eivät edisty.

Yöllä sitten aloitin just ennen vuorokauden vaihtumista ja sain aikaiseksi tämän:

Tänään valitsin punavalkoisen kanan tuon viimeöisen kaveriksi ja tässä on alku:

Alkuperäiset mallitIlokseni voin kertoa, että meillä on uusi kamera, joten saan taas myös lähikuvia. Vaikka ensin täytyy opetella kameran käyttöä, se on niin hieno ja ihmeellinen vekotin :) Mitä ristipistohassutukseen tulee, niin luulen, että laitan kuvia aina sitä mukaa kun päivittäin päätän, mitä mallia alan tehdä. Ja yhdet mallit on vielä postissa tulossa Englannista, kun yhtenä yönä taas valvoin ja rellestin nettikaupassa!!
* * * * *
My Crazy January challenge started little bit crazy. I was already in bed and about 23.30 I remembered that today I was suppose to start stitching Crazy January´s first chart. I got up from the bed and I was sleepy but I started to stitch a chicken in my apron :) I was like walking in my sleep.

7 comments:

 1. Oho, meinaspa tulla unohdus :)

  ReplyDelete
 2. Esimerkillistä toimintaa - tunnollista kuin mikä :). Nuo ovat kyllä kivat kanaset!

  ReplyDelete
 3. Tuollainen sängystä nousu jopa keskiyöllä
  r.p. projektin takia sopii niin hyvin kuvaan kun ajattelen meitä alan harrastajia yleensäkin :)

  Cross Stitcherin kanat oli tosi tyyllikäs aloitus ,myös se sarjan isoin kana on hieno..

  Onnea uudelle kameralle!!

  ReplyDelete
 4. Sepäs hassu alku :D Olisin itsekin tuossa tilanteessa varmaan yrittänyt jonkinlaista starttia saada aikaan. Mut hyvinhän tuossa sun tapauksessa kävi - ajatteles jos olisit herännyt keskellä yötä ahaa-elämykseen :D

  ReplyDelete
 5. Minäkin meinasin unohtaa, mutta onneks päivällä oli jo Facebookissa ja blogeissa kirjoituksia aiheesta niin sit muistin ja sain alotettua eilen.
  Kivoja noi kanat! :)

  ReplyDelete
 6. Kävipäs hassusti :) Mutta hyvin pelastettu, minä pistelen vielä hetken ykköshassutusta, päivitän kakkosen kuvan ja sitten pääseekin aloittamaan kolmatta...Minullakin suunnitelmat elävät vielä reilusti, mutta mikäs tässä katsellessa mitä kaikkea sitä keksiikään!

  ReplyDelete
 7. Oi, olitpa reipas kun jaksoit nousta ylös ja aloittaa pistelyn :) Onnea uudesta kamerasta!

  ReplyDelete