Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/3/11

Kirppiskierroksen satoa - Shopping at flea market

Tänään oli ihana päivä. Kävimme äidin ja tyttäreni Emman kanssa kolmella eri kirpparilla ja tein aikas mukavia löytöjä. Osaa en voi tietenkään täällä näyttää, mutta Marille tiedoksi, että kiljaisu pääsi yhden tuotteen kohdalla :) Minähän siis ostelen vaihtoihin ja muita lahjoja varten aina kun vain sopivaa osuu kohdalle - vaikka määräpäivä olisikin vasta vuoden päästä!

Tässä joitakin löydöistäni.
1. Petteri Kaniikin joulupuuhakirja (oliskohan ollut 1.50 euroa). En ostanut sitä siksi, että olisin taantunut värityskuva-asteelle - vaikka se mukavaa varmasti olisikin - vaan siksi, että kirjassa on yksi aukeama täynnä kivoja tarroja. Minulla on tällainen kirja jo ennestään ja tein jouluisista tarroista pakettikortteja täksi jouluksi. Ja nyt saan tehdä niitä lisää ensi jouluksi!
2. Löysin myös kolme keraamista koristetta (50 senttiä kpl), jotka sopivat mielestäni hyvin pääsiäiseen. Aion pistellä siis pääsiäisaihetta keskelle.
3. Kolme keraamista kelloa (yht. euron), joista poistetaan helmet ja nauhat ja niistä tehdään nukkekotiin katto- ja jalkalamppuja.
4. Isohko puurasia (2 euroa), joka suorastaan huutaa pistelyä kanteensa! Tosi nätti rasia.
5. Hannasin kehys paspartuureineen ja ripustusnauhoineen (oli uusi paketissaan, 2 euroa). Siinä on jonkinlainen pistely, mutta minä siis puran ja laitan omani tilalle. Kehystäkin täytyy vähän putsata, sillä siinä on jotain jälkiä.2 comments:

  1. Hienoja löytöjä sinulla! Ihan alkoi kirppisjalka vipattamaan!

    ReplyDelete
  2. Mäkin kävin eilen kirppiksellä,en nyt kiljunut mutta löytöjä tein minäkin :D. Ajattele samaan aikaan samoissa puuhissa joululahjaostoksilla.
    Nyt en kyllä malta vuotta odottaa, että nään mitä ihmettä löysit.

    ReplyDelete