Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/28/10

Ihana päivä ristipistotapaamisen merkeissä

Olipa mukava päivä. Meillä oli rp-tapaaminen Katrin, Niinan, Tarjan, Virpin, Ressun, Pinjan ja Mian kanssa. Oli kyllä vähän lämpimät oltavat, kun mies oli edellisenä päivänä lämmittänyt takkaa, mutta uskoisin, että meillä olisi ollut lämmin muutenkin. Kyllä taas oli puheensorinaa niin, että miehenikin sanoi vain yrittäneensä päikkäreitä :) Muu perhe palasi kotiin kolmen maissa ja mies sanoi "olemme yläkerrassa kuin emme olisikaan". Mutta eihän he meitä häirinnyt.

Pizzojen nouto oli pikkaisen extreme-reissu, kun Virpi olikin tilannut pizzat keskustan Kotipizzasta - miksi sitä nyt käyttäisi sitä lähi-Kotipizzan puhelinnumeroa jonka annoin, kun voi napata toisen, ilmeisesti kivemman, numeron netistä :) :) Onneksi pizzat löytyivät ja saimme ruokaa massuun.

Lattialla Tarja, keinutuolissa Katri, sohvalla Virpi ja lattialla selin Niina.

Vasemmalla Pinja, reunassa Ressu ja vastapäätä Mia.


Ja voi mitä ihania lahjoja vieraani toivat! Kiitos näistä kaikista ihanuuksista :)
Tarja toi kauniin ja oikein kivasti aiheeseen sopivan puurasian, Niina toi erityistä belgialaista suklaata, Virpi oli tehnyt minulle villasukat, joista olen niin kiitollinen, meillä kun ei kukaan lähisuvussa neulo.


Mialta sain Luontokaupan aarteita, mm. tosi mieleinen lintukassi.


Myös Katri toi erityistä suklaata ja konjakkisinappia ja tilaamani pupukorin - eikö olekin veikeä! Tosi söpö :)

Meillä oli tapaaminen pikkujouluteemalla. Sain kauniin jouluaiheisen pikkutyön tykötarpeineen. En tiedä ehdinkö enää tehdä täksi jouluksi, mutta onneksi on joulu ensi vuonnakin :)

Minä pakettini osui Tarjalle. Siinä oli DMC:n rp-aiheinen kitti, kahta erilaista kangasta, rusetteja ja nappeja. Isoin päällestytty nappi on minun tuolla pilkkukankaalla päällystämäni.

Marilta joulukalenteripakettien mukana tullut ylimääräinen lahja (jonka sai avata heti) on pistelty tänään tähän vaiheeseen. Ymmärrätte varmaan, että ristipistotapaamisessa pistelyn edistyminen ei ole mitenkään taattu - on ihan liikaa ihania rp-ystäviä, malleja, töitä jne. katseltavana ja asioita puhuttavana. Mutta onhan tämä jo hyvällä alulla!Muutama sana salaisesta syyspiristysvaihdosta.
Minä olin Niinan salainen piristäjä. Lähettelin kolmen kuukauden aikana hänelle paketteja nimellä Madame Cross Stitch. Olin muille tänään meille tuleville vieraille laittanut tekstiviestin, että selässäni on sitten maalarinteippi, jossa lukee Madame Cross Stitch, älkää sanoko mitään... hys hys. Ensimmäisen tunnin kävelin melkein kirjaimellisesti selkä edellä, ettei Niina näe teippiä, sillä halusin odottaa, että kaikki ovat paikalla. Kun kaikki olivat saapuneet, menin miten menin ja välillä teippiselkäni oli ihan Niinan edessä, mutta ei mitään. Ajattelin, että eikö hän enää lukeakaan osaa :) Niina kyllä sanoi huomanneensa teipin kauempaa, mutta ei siis tiennyt mitä siinä lukee ja hän vain jotenkin ajatteli, että lapset on läntänneet selkääni piloin päiten teippiä. Lopulta, kun olin kontillani kangaslaatikkoni ääressä ihan hänen silmiensä alla, hän hoksasi mitä siinä lukee. Kyllä meillä oli sitten hauskaa. Teen syyspiristyksestä ihan oman postauksen huomenna kaikkine kuvineen. Oli kiva vaihto ja tämän päiväinen ylläri Niinalle oli tosi kiva juttu :)

Kiitos kaikille tästä päivästä, muistelen päivää kuvin ja sanoin, sillä tänäänhän korkkasimme meidän perheen joulun ajan vieraskirjan! (alla kuva 1. sivusta)

1 comment:

  1. Voi mahdoton miten ihanan näköistä! En päässyt, kun kuoro jossa laulan esiintyi tv-jumalanpalveluksessa Vanajan kirkossa niin olin siellä. Mutta ehkä ensi kerralla. :)

    ReplyDelete