Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/29/10

Syyspiristysvaihto Niinalle

Tässäpä olisi kooste siitä mitä Niinalle Lennun vaihtojen kolmen kuukauden "Salainen syyspiristäjävaihdossa" lähetin. Oli kiva vaihto ja todellakin paljastumiseni Niinalle oli hauska! Siitä on tekstiä ed. postauksessa.

Niina sai minulta postia Jyväskylästä, Tampereelta, Helsingistä ja jostain epämääräisestä paikasta (=pyysin postissa leimaaman niin epäselvästi, ettei paikkakunnasta saa selvää :) Lähetin kaikki postit nimellä "Madame Cross Stitch".

Elokuu

Lähetys 1
Ihan ensin lähetin Niinalle päivän piristykseksi veikeän sammakkokortin sekä muutaman viimeistelyyn sopivan koristeen. Ajattelin, että tästä kortista olisi iloa myös Niinan tytöille. Kortilla halusin viestittää, että olen aktivoitunut asiassa ja kirjoitinpa vielä, että vaikka emme tunnekaan, eiköhän tämän vaihdon myötä tutustuta. No, sehän oli ihan hämäystä vain, koska kyllähän me Niinan kanssa tunnetaan. Sittemmin aloin miettiä, että mahtaakohan Niina tutkia käsialaa ja verrata sitä aikaisempiin posteihini... Tiedä minkälainen salapoliisi hän on!
Lähetyksiä sitten postittelin eri kaupungeista, hih hih, siinä sitä on salapoliisille pähkinä purtavaksi :) Tämä kortti lähti Jyväskylästä.

Lähetys 2
Elokuun paketti lähti teemalla "ruskea". Ostin Jyväskylässä vieraillessani kivasta kangaskaupasta paria ruskeasävyistä kangasta, Tampereelta löysin valmiiksi tähden muotoisen pisteltävän kankaan ja aivan ihanaa kanttinauhaa pitsillä. Nalle on Pentikiltä. Lisäksi kokosin Niinalle vähän sävy sävyyn nappeja. Postitin paketin Helsingistä.
Kylläpä minua myöhemmin nauratti, kun katselin Niinan blogissa tähän liittyvää kirjoitusta. Siellä ihasteltiin nappikorttia. Minäkin sinne sitten anonyymina kirjoitin ja kerroin, että kyllä ne napit oli tarkoitettu käytettäväksi, että siitä pahvilta Niina voisi aina napata tarvitsemansa napin. Totesin sitten, että nappikortti on kyllä tosi hyvä idea ja, että saanko lainata ideaa :)


Lähetys 3
Tämän kauniin Vintage-rasian ostin kesälomareissulla Ruotsista nätistä pikkukaupungista nimeltä Lidköping Siellä oli useita ihastuttavia sisustuskauppoja. Ostin rasian ihan tulevia vaihtoja varten, silloin en vielä tiennyt, että se päätyy Niinalle. Tällaisille ihanille pienille jutuille on aina käyttöä! Mukaan laitoin pakettikortteja, sillä niillekin on aina käyttöä :)

Syyskuu

Lähetys 4
Syyskuun kunniaksi Niina sai kauniin syksyisen kortin ja vanhan ajan tyyliin tehdyn käsityöläisen jääkaappimagneetin. Postitin kotikaupungistani, mutta pyysin postin tätiä leimaamaan niin epäselvästi, ettei paikkakunnasta saa selvää :)

Lähetys 5
Heti perään lähti pieni synttärimuistaminen. Tein Niinalle pienen lahjan. Pistelin N-kirjaimen pellavalle ja tein siitä napin. Hän voi kiinnittää sen neuletakkiin, laukkuun, huiviin tai melkein mihin vain. Mukaan laitoin myös herkullisia muffini-vuokia. Josko niille olisi käyttöä synttärileivonnaisia tehtäessä…


Lähetys 6
Seuraavana oli vuorossa paketti teemalla ”syksy”. Niina sai ihastuttavaa syksyistä kangasta, sävy sävyyn mansetit sekä syksyisen The Stitching Parlorin ristipistomallin ”Welcome autumn”.


Lokakuu

Lähetys 7
Teki mieli askarrella. Niinpä kokosin Niinalle ristipistokorttipohjia, leikkasin niihin sopivat pellavakankaat ja vanhoista, ”hylätyistä” ristipistolehdistä leikkasin muutaman korttiin sopivan mallin ja askartelin ne pieneksi ”vihkoksi”. Tämän kuoren postitti anoppini Tampereelta.


Lähetys 8
Suloinen neulottu nalle vei Niinalle sinistä aidanauhaa.

Lähetys 9
Pistelin Niinalle muistilappukuution ja laitoin toisen mukaan, jotta hän saa itse pistellä mieleisensä kotiin tai lahjaksi. Muistilappuja pitää aina olla käden ulottuvilla!

Pistelyvalmis tyhjä kuutio ja ihana pupu-kortti


VÄLIKOMMENTTI: Jossain vaiheessa Niina oli varmaan 99 % varma, että Madame Cross Stich olen minä. Hän oli nähnyt jonkun toisen blogissa, että olin käyttänyt maatuskateippiä ja kappas vain, samaa teippiä oli Niinankin lähetyksessä. Hitsi minua! Enpä todellakaan osannut ajatella, että tällainen asia tulisi ilmi :) Ja toinen paljastava kohta - mielestäni ihan epäoleellinen, sillä kyllähän KAIKKI käyttävät haaraniittejä - oli, kun blogissani esittelin jouluisia sydämiä, joita olin tehnyt. Hiirulaissydämessä oli punainen sydämen muotoinen haaraniitti ja samanlainen haaraniitti löytyi Niinan kirjeen kulmasta. Ja siitä hän näppäränä daamina päätteli, että kyllä se Kirsin täytyy olla :)

Marraskuu

Lähetys 10Tässä paketissa lähti tiheätä (Niina tykkää) pistelykangasta joulunpunaisena, Atelien käsinvärjätty "Noel"-lanka, punaista nauhaa sekä koristeltu tikkuaski.

Lähetys 11
Tämä kaunis jouluinen kitti sisälsi mallin, langat, tähtikoristeet + talokoristeen.

Lähetys 12
Paljastuspaketti sisälsi Toffifeetä (Niinan lempparinamu), Unicefin joulukalenterin, jonka saa pöydälle pystyyn, jouluista kangasta, Imperial Phoenix-mallin, joulunvihreää siksak-nauhaa, kehyksen sekä jouluisia haaraniittejä.


Kivaa oli! Kiitos Lennulle vaihdon järjestämisestä.
Ihanat syyspiristyslahjat, joita minä sain, löytyy blogistani kun klikkaa tunnisteista "syyspiristysvaihto".

4 comments:

 1. Aivan ihania syyspiristysjuttuja olet lähetellyt ja todella nähnyt vaivaa!!

  ReplyDelete
 2. Kivoja ja idearikkaita piristyksiä olet parillesi lähetellyt.

  ReplyDelete
 3. Miten paljon ajatusta ja tyyliä joka lähetyksessä..
  itse lehdista leikatut ja niistä kootut malli-kortit oli suorastaan nerokas idea!
  Tuollisia korttejahan voisi vaihdella muutenkin..
  kivoja lehtiä kertyy ja ne voi noin hyödyntää.
  Joskus ei lehdessä olekaan oikein mitä itse pistelisi mutta ystävä voisi ilahtua niistäkin malleista..
  Toistanpa vielä että tuo oli ihan huippukiva idea!!

  ReplyDelete
 4. Kivoja paketteja, ja monta ideaa jota voisi lainata :-)

  ReplyDelete