Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/3/10

Joulukalenteri luukku 3 - Christmas calender day 3


Tämän päivän joulukalenterista paljastui neljä kauniin ruskeaa kynttilää. Kiitos tontulle.
* * * *
Today´s calender was 4 beuatiful brown candles.

Minun lahjani Minnalle * My gift for Minna

4 comments:

 1. Nyt taas tyhmänä kysyn. Mistä olet noi mallit ostanut ja mistä noita kauniita kankaita??? Meiltä täältä Lahdesta en koskaan löydä mitään noin kaunista :(

  ReplyDelete
 2. Heips Amalia. Tarkoitatko tuota Minnalle joulukalenterissa laittamaani lumiukkomallia? Se on Handarbeiten busteblumesta (saksalainen verkkokauppa). Sieltä olen tilannut paljon mm. ristipistokirjoja. Muuten, esim. juuri malleja ja kittejä tilaan Casa Ceninasta (italialainen verkkokauppa), Sew and so:sta (englantilainen) ja Violariumista. Kankaita myös tilaan Casa Ceninasta ja Sew and so:lta sekä suomalaisista verkkokaupoista, kuten Poppanavakka ja Tilkkutarha. Kauppojen linkit löytyy tuosta vasemmasta reunasta. Ja tietysti Kädentaidot-messuilla tekee hyviä löytöjä! Ei meilläkään täällä kotikaupungissani ole tähän harrastukseen juuri mitään tarjontaa, joten ihan nettikauppojen varassa ollaan. Mutta onneksi on nykyään niin helppoa. Nopein toimitus oli Englannista kun tilasin Sew and so:lta tiistaina ja kamat oli minulla jo torstaina :)

  ReplyDelete
 3. Minäkin haluan tuon Winter Feelings mallin! Seuraavan kerran kun tilaat niin vinkkappas minulle :)

  ReplyDelete
 4. Ihanaa, mullekin tuli leikekirja :). Ihan vilpittömästi en tajunnut kun Minnan saamaa ihastelin, että mäkin voisin sellaisen saada. Niin mun näköisiä kuviakin siellä, ajatuksella tehty ja niin kiva idea. Se täyttyy varmasti, mulla noita lehtiä riittää.

  ReplyDelete