Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/3/10

Pistelty joulukortti Ninnulle - Stitched Christmas card for Ninnu


Ninnu jäi viime vuonna ilman korttia Pretty exchanges-blogin pistelty joulukortti-vaihdossa, koska Sharon USA:sta ei lähettänyt korttia, eikä hän vastannut mitään tiedusteluihini asian suhteen. Koska olin vaihdon emo, halusin pistellä Ninnulle kortin, mutta sovimme, että hän saa joulukortin täksi jouluksi - mitäpä sitä nyt tammikuussa enää joulukortteja lähettelemään... Eli näin sitä huomaa, kuinka nopeasti vuosi on mennyt!
* * * *
Last year Ninnu did not get her card from Sharon in Pretty exchanges-blog´s Christmas card -exchange. I tried to get an answer from Sharon, but she never replied me. So, as an exchange mom, I promised to stitch a replacement card for Ninnu. We desided I shall send it this Christmas (it would be nice to get a Christmas card in Christmas, not in January or February :)

7 comments:

 1. Näinpä, aika lentää kuin siivillä :). Kaunis ja herkkä kortti, sopii Ninnulle!
  Ja siitä vanhasta joulupukki(vai oisko se pakkasukko...)-mallista: todennäköisesti se on jossain minulla edelleen, enhän minä koskaan mitään pois heitä. Toisaalta tuosta luonteenpiirteestä johtuen minulla on aika tuhottomasti käsityömalleja ja -lehtiä, joten tietyn mallin etsimisen kanssa on todella kuten sen kuuluisan neulan ja heinäsuovan. Todennäköisesti malli oli Labores del Hogar -lehdestä, n. 25 vuoden takaa... Tai sitten ei :o.

  ReplyDelete
 2. Minä mietin ihan samaa, että tämä vuosi meni tosi nopsaan.

  Kiitos vielä tosi paljon ihanasta kortista!! Annan arvoa sille, että teit kortin, vaikka sinun ei olisi tarvinnut. Joulumieltä :).

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana enkeli!

  ReplyDelete
 4. Kaunis kortti! Tosiaan näit ne tapaamisessasi, ajattelin esitellä muillekin, kun oli hetken aikaa piuha löydöksissä :) Ja olin niin fiksu, että ehdin ottaa parista muustakin kuvia, en ollut tosin liian nopea...mutta pari päivitystä niistä saa!

  ReplyDelete
 5. Näillä pakkasilla pitää pikku-enkelilläkin olla lämpimästi päällä ! :)
  Hurmaava kortti ja tuo taustakangas varsinkin on ihan kuin kimaltavaa lunta ja huurretta.
  Vielä pitsiäkin reunassa..tykkään,tykkään!

  ReplyDelete
 6. Todella suloinen kortti ja vielä enemmän varmaan lämmitti kaunis ajatus, joka kortin sai aikaiseksi. =)

  ReplyDelete