Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/10/12

Talon koristelua ja Joulukalenteriluukkujen 10 ihastelua

Heippa!
Eilen illalla me miehen kanssa ripustettiin ulos erkkerin ikkunan päälle havuköynnös ja valot. Tuli oikein soman näköistä. Minä en kauheasti ulkona viljele koristeita, kun tykkään niin simppelistä. Mutta aion kyllä jontain ovelle vielä laittaa ja tietysti hämärissä sitten poltellaan ulkokynttilöitä.

Nyt on niin nättiä kun on lunta. Pidetään jookos kaikki sormet ja varpaat pystyssä, että lumi pysyy ja sitä saisi tulla lisääkin! Valkoinen Joulu olisi toiveena :)


Tänä aamuna sain avatakin kolme pakettia, kun minulla on Sirkun kanssa muutaman päivän nukkiskalenterikin! Niistä kuvaa nukkisblogissa.

Maijalta sain 10. päivän kalenterilahjana jotain toivelistaltani. Mutta en siis yhtä vaan kaksi! Aivan ihanat By the bay needleart-ristipistomallit Colony Bay part 2 ja 3. Olen niin iloinen näistä, kiitos Maija!

Marilta sain kahvia, jee! ja ihanaisen Coffee break -taulun! Kiitos kiitos!

Taulu päätyi heti keittiöön, sille oli ihan kuin paikkansa tuossa välitilassa. Meillä on tuollainen välitilalevy, missä menee kaksi uraa eri korkeuksilla ja koukuilla voi mihin tahansa kohtaan välitilaa ripustaa juttuja. Olen tosi tyytyväinen ollut tähän välitila-valintaani, kohta sitä on jo neljä vuotta käytetty :)Mitäpäs Maija sai minulta? Ruskeaa sydännauhaa ja Victorian fans and poesies -mallikirjasen.

Mari sai myös ruskeaa sydännauhaa ja kirjan Samplers in cross stitch.


Mukavaa päivän jatkoa :)
Kirsi


3 comments:

 1. Ihanaa tämä joulun odotus. Upeita paketteja.

  ReplyDelete
 2. Ihania paketteja ja voi kuinka tunnelmalliselta näyttää teidän talolla.

  ReplyDelete
 3. Kaunis havcuköynnös, tosi nättiä noin, vähemmän on kyllä enemmän joulukoristeluissakin.
  Arvelinkin että sulla on keittiössä joku kiva paikka kaffepaussipistelylle :)

  ReplyDelete