Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/9/12

Ristipistopikkujoulua vietettiin hilpeästi!

Meillä oli eilen ristipistopikkujoulut ja tupa niin täynnä väkeä, että en tiedä osaanko niin moneen edes laskea :) Mutta onneksi meillä on väljät tilat, joten hyvin mahduttiin. Paljoa en itse saanut pisteltyä, mutta sitäkin enemmän nautin vieraistani ja keittelin heille kahvia, ja yllätys yllätys, tarjosin jopa lämmintä ruokaa. Olin ihan kuin oikea emäntä!

On niin mukava tavata harrastuskavereita ja touhuta päivä yhdessä. Samalla kuulee kuulumiset, voi saada uusia ideoita ja saa ihastella toisten töitä. Se on aina niin mielenkiintoista, toisten työt nimittäin, kun on tekeillä olevia töitä joka lähtöön. Monesti olen huomannut, että olen joistakin malleista ajatellut, että ei ole mun juttu tai eipä ole kiinnostava, mutta sitten kun näkee sen tai vastaavanlaisen mallin jollakulla työn alla tai valmiina, niin mieli muuttuu. Mallikuvat eivät todellakaan aina kerro miltä työ oikeasti näyttää valmiina. Eivät sitä kerro siis myöskään valiista työstä otetut kuvat, joita esim. ristipistolehdissä on. Eli oikein avartavaa on tavata rp-kavereita ja käydä syynäämässä toisten työt läpi :)

Ihan ensin haluan esitellä saamani tuliaiset. Niin, vaikka meillä oli pikkujouluvaihto, sain minä silti kaikki nämä ihanuudet vierailtani tuliaisiksi! Eli minulla oli kuin Joulu eilen ja vieraani olivat kuin iloisia tonttuja ympärilläni :) Kiitos teille kaikille näistä ihanuuksista. Tiedätte, että kaikki osui ja upposi ja osa oli jopa niin tarpeeseen tulleita, että ei paremmin olisi voinut tuliaista valita!

Sarkasen Sari oli neulonut minulle söpön turkoosin nallen, jota Aarikan tonttuni porukalla uteliaasti katselivat, että mikäs se taloon nyt tupsahti?

Sarilta oli myös töppöset ja lumiukkokortti, Ammumellit, virkatut kukat ja pallot Katrilta, Fazerin sininen ja piparimuottikoriste Annilta, joulukankaat, poro ja ristipistokitti Danielalta.

Katrin neulomat pallokoristeet päätyivät keittiön ikkunalla olevaan Lumiukkoasetelmaani. Ne sopivat niin täydellisesti väreiltään tähän ja täydentävät asetelmani kauniisti. Valoa vasten on tosi hankala kuvata, mutta koittakaahan saada selvää...

Onnellisena voin kertoa, että sukkavarastoni on täydentynyt näillä Tarjan pinkeillä ja Outin turkooseilla sukilla :) Outilta myös kahvipaketti ja Joulupukkipussukka on Mialta, sininen joulumuna Nurmisen Sarilta, kuin myös Sarin itse huovuttamat nukkekodin keppihevonen ja nalle!

Mia oli aiemmin tutkaillut takkini väriä ja neulonut takin väreihin sopivan kauniin huivin! Neulonnasta ja neulelangoista mitään tietämättömälle tämä oli taas ihmetyksen aiheena :)

Kiitos kiitos kiitos tuliaisista kaikille!


Mitäpä tuli sitten pikkujoulupaketista? Minun paketti oli Tarjalta ja sain purkillisen namuja sekä hauskan pisteltävän purkin kansikoristeen! Mukana oli myös tuikkuja, sydänkoriste, Madeiran kimallelanko ja Tarjan pistelemä kaunis Joulu-koriste, jossa roikkuva lasihelmi on Tarjan miehen tekemä!


Emmakin osallistui omalla paketilla pikkujouluvaihtoon ja sai Sari S:ta tulleen paketin. Emma oli niin onnellinen tästä paketistaan ja ihastui Sarin pistelemään koristeeseen kovasti, samoin kuin siinä olleeseen hauskaan nauhaan!


Kiitos mukavasta päivästä Katri, Outi, Martta, Anni, Daniela, Sari S., Ressu, Sandra, Mia, Seija, Tarja, Johanna, Jennimari, Sari N. ja tietenkin oma Emma-kultani.

6 comments:

 1. Pikkujoulut kuulostaa aivan ihanilta. :) Ja kaikki tuliaiset on niin kauniita, turkoosi ja pinkki taitaa kuulua lempiväreihin...

  ReplyDelete
 2. Ihana pikkujoulujuhlatapaaminen teillä ollut ja hienoin tuliaisin on sinua muistettu! Ja kaikkea ihanaa on puolin ja toisin taas kalentereista paljastunut!

  ReplyDelete
 3. Upeita tulaisia, erityisesti kaikki kudotut, huivi on tosi kaunis. Kiva lukea teidän päivästä. Ens kerralla minäkin sitten taas tuun :)
  Hyviä ajatuksia muiden töiden näkemisestä. Just niin se menee että, elävänä työt näyttää niin paljon paremmilta kun näkee lankojen ja kankaiden värit. Insiraatiota ja ideoita saa kyllä ihan kaikilta pistelijöiltä aina tapaamisissa.

  ReplyDelete
 4. Ihastuttavia tuliaisia ja pikkujoulupaketit olivat kaikki niin kivoja.

  ReplyDelete
 5. Anonymous9.12.12

  Mä sanon kanssa aameneni tuolle töiden näkemiselle "livenä" versus lehtikuvina jne., kuten jo teillä juttelimmekin. Kyllä aito on aina aito, ja yleensä aina monta kertaa ihanampi livenä :D.
  Ei tosiaan hassummat tuliaiset; tämmöiset pikkujoulut ovat kivoja sitä isoa odotellessa.
  Kiitos vielä emännälle; hyvin emännöity, kokkauksineen kaikkineen. Jospa minäkin tokenisin jo huomenna päivittämään pikkujoulupostaukseni; tämä päivä on ollut täynnä kivaa menemistä ja touhua kylän puurojuhlineen kaikkineen, eli nyt on vähän väsy - silleen hyvällä tavalla :).

  ReplyDelete
 6. niin hurja kiire ollut, että en ole ehtinyt tulla tänne ollenkaan kiittämään. Mutta nyt, suuri kiitos. Oli ihanaa :)

  Sandra oikeasti innostui niin pistelystä, että aloitti heti tekemään sitä pupua lahjaksi saamastaan kirjasta.
  Harmittaa vaan kun olen ollut iltavuorossa töissä, niin ei ole paljoa saatu illalla sitten enää tehtyä sitä lun olen kotia tullut. mutta ehkä tulevalla viikolla tyttö saisi valmiiksi pupunsa.

  ReplyDelete