Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/11/12

Joulukalenterin päivä 11 sekä työn alla oleva Jouluinen AOY-malli

Heipsistä!

Mukava taas näyttää teille Joulukalenterilahjani. Marilta söpöinen Mill Hillin Glass Treasures lasinen orava. Eikö ole kaunis. Mihinkähän työhön sen kiinnitän... sitä työtä ei vielä ole, mutta aivan varmasti sellainen vielä pistellään. Ja huomaatteko kuinka orava kiipesi heti Maijan paketissa tulleen kortin päälle kettua ja tonttua moikkaamaan :) Niin ne on Joulun aikaan hyvää pataa keskenään oravat ja ketut!

Maijan luukusta sain kauniin The Funky Flowers -sarjan pistelyn. Tämä on Hannah (kaikilla kukilla on tytön nimi :) Tykkään ihan älyttömästi tästä kukasta, mun tyylinen ja värit sopii niin loistavasti tuohon pilkulliseen pellavakankaaseen, että mun on ihan pakko etsiä joku sinisävyinen pistely, jonka voisin itsekin tehdä. Onneksi mulla on Emmulissa myynnissä tällaista pellavakangasta, niin ei ole sitäkään ongelmaa, että mistä sitä kangasta nyt tähän hätään :)

Kiitos tytöt taas ihanista lahjoista!

Minä olen tänä aamuna lahjonut Maria ja Maijaa napeilla. Marille meni bambi-nappi ja kärpässieninappi (enpä löydä kuvaa...) ja Maijalle bambi-nappi ja polka dot -nappeja.

Marilta lainasin kesällä pari ristipistolehteä. Tarkoitus oli Jouluksi tehdä muutama uusi taulu. Siinä kuitenkin (taas) kävi niin, että vasta tässä vaiheessa on ensimmäinen pistelyni, joka on AOY:n In time for Christmas. Marilla näin tämän taulun, jonka hän on kotiinsa tehnyt ja se oli niin kaunis, että halusin myös meille tästä mallista taulun!
Mutta teen tämän Jouluksi valmiiksi vaikka pistelisin sitten yöllä! Nih!


Hetki sitten alakerrasta kuului "valmis". Meidän leipuri-mestari Emma siellä oli leiponut omenapiirakan ja vispannut vielä kermavaahdot lisukkeeksi. Njam. Ihanaa kun lapseni on perinyt leipomisgeenejä, se on edelleen suuri ihme minulle :)

Nuo Aarikan tontut ovat kyllä tosi uteliaita. Muistatte varmaan, että pari päivää sitten ne ihmetteli Sarin neulomaa nallea ja nyt ne kerääntyivät piirakkapalani ympärille ihan sen näköisinä, että jääkö minulle mitään!
Hyvää oli!

Kirsi


3 comments:

 1. Rasiakalenterissa ei kyllä ollut punaista helmeä, mutta joulukorista mielestäni löysin numeron 11 paketin, olenko aamuhämärässä katsonut väärin, joka tapauksessa ihanien nappien lisäksi keittiön pöytää koristaa nyt mitä kaunein bambiruukku kera hyasintin :)

  Ihanaa kun alotit vielä AOYn se on kyllä niin ihana! Ja nopsaanhan sen pistelee, kun alkuun pääsee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paljon mahdollista, että tonttu on sekoillut ja helmi jäänyt laittamatta! Oliko sulla ruskea sydännauha luukussa kuitenkin?

   Delete
 2. Kiitos jälleen Kirsi ihanista lahjoista,mallikirjasta ja sööteistä napeista.
  Voi miten mua ilahduttaakaan että sä tykkäsit noista
  By the Bay Needleartin kukista.
  Mä kun jotenkin fiilistelin niitä että voisi olla "Kirsin-kukkia " kun niissä on semmoinen jännä hiukan moderni tyyli.
  Niin kuin muistaakseni mainitsin malleja on tosi monta erilaista ja kaikilla on nimet..
  Ja nyt on alkanut vielä samantyylinen lintusarja jonka Pöllö-malli on ihan huippu ihana !!

  Viime heinäkuussa Casa Ceninassa oli joku kampanja menossa jossa näitä BBNA malleja oli myytävänä ,ikävä kyllä se pöllö-malli myytiin silloin heti loppuun eikä nyt tullut kalenteriin mukaan.

  Kun valitsin niitä "rannikko-malleja" vaihdoin vuoron perään toisen ja toisen ostoskoriin ,lopulta tein ratkaisun Naisen Logiikalla eli otin molemmat :)

  Marin kahvi-taulu on upea niin herkän tyylikkäät nuo koukeroiset kirjaimet ja kankaan väri niin ihana..hauskaa kun me ollaan tehty sulle ihan eri tyylisiä pistelyitä :)

  ReplyDelete