Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/9/12

Joulukalenteriluukut 7, 8 ja 9

Tip tap tip tap... Tontutkin varmasti ihastelevat Marin ja Maijan minulle laittamia Joulukalenteripaketteja!

7. päivän luukusta sain Marilta todella söpöisen siilinauhan! Kuuluu taas sarjaan "raaskinko edes käyttää".
Maija oli laittanut minulle nätin bambi-koristeen sekä kivan "Les timbres de Perrette" -mallin, jossa on eri maiden jouluisia "postimerkkejä".

8. luukun ihanuudet olivat Maijalta kaunis punatulkku-seinävaate. Todella kirsimäinen kirkkaine väreineen!

Mari muisti nukkekotiharrastustani kauniilla kelkalla ja pikkiriikkisellä tallilyhdyllä. Molemmille löytyy paikkansa! Itse asiassa kelkka pääsikin heti katseluikkunalle pikkusiskon vedettäväksi.

9. päivän iloksi sain Marilta jälleen pistellyn Joulukuusenkoristeen. Minusta on niin ihanaa, kun Mari aina jaksaa näitä minulle tehdä. Monet ehkä tietävätkin, että kerään kiihkeästi Joulukuuseen pisteltyjä - ja muutoin käsintehtyjä - koristeita. Haluaisin kuuseni olevan tupaten täynnä koristeita, sellaiseen amerikkalaiseen tapaan :)

Maijalta sain upean Greengaten bambi-rasian jonka sisällä oli bambi-teippiä, piparkakkureunaista nauhaa ja punaista polka dot -teippiä, jossa myös tuollaista piparireunaa. Eikö olekin herkullisia! Nämä piti tietysti kuvata bambi-pöytäliinani päällä :)

Kiitos leidit taas näistä kaikista ihanuuksista!

Ja tässä kuvat mitä Marille ja Maijalle on minulta päin lähtenyt:

Marille 7. päivä kärpässienilaastareita, jos vaikka rouva Ruusupuu tökkää neulalla sormeensa!

8. päivä luukusta löytyi Atalien lanka ja punainen helmi, eli merkki isommastakin paketista, joka oli Lavender Wing -malli sekä kirjontakangasta.

9. päivän lahjana oli leimaväri sekä kauniissa pahvirasiassa kaunista askartelunauhaa.


Maijan 7. päivän paketista paljastui Tupperwaren sydänrasia sekä kaunis askartelunauha. Rasia on oivallinen pienten käsityö- tai askartelutarpeiden säilyttämiseen.

8. päivän luukku oli Atalie-lanka, kirjontakangas sekä Just Nan Wintry mix-malli.

9. päivänä Maija sai kauniita kiiltokuvia ja tarrapitsinauhaa (raaputettava).

Jokohan Mari ja Maija muuten ovat keksineet mitkä ovat kalenterin teemoja! Ei pitäisi olla vaikeata, sen verran kaavaansa toistavia kalenterilahjat on olleet... hih.


1 comment:

  1. Tahtoo myös bambirasian, aivan ihanaihana! Toiskohan pukin mullekin sellaisen :).

    Teemat on niin kivoja näissä vaihdoissa, minä kyllä veikkaan että bambi on mun teema, ootko sinä selvittänyt jo mikä pikkuinen teema sun lahjoissa silloin tällöin kulkee?

    ReplyDelete