Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/4/12

Vaihto jota ei ollut, mutta oli silti eli yllätyspostia Marilta * A surprise mail from Mari

Meillä on Marin kanssa ollut muutama puutarha-aiheinen vaihto ja olin jossakin alitajunnan perukoilla varmaan ajatellut, että tänäkin keväänä olisi puutarhavaihto. Niinpä olin kirppiksillä kuljeskellessani keräillyt Marille kaikenlaista kivaa. Mutta vaihto ei tullut puheeksi missään vaiheessa, minäkään en siis sitä muistanutkaan edes ehdottaa, niin kiirusta on ollut. Niinpä päätin vain antaa vaihtoon keräämäni jutut hänelle, koska mitäpäs minä niillä tekisin. Valitettavasti en tajunnut kuvaa ottaa. Mutta kerron sen verran, että löysin kirppikseltä ihanat tulppaaniaiheiset tyynynpäälliset, jotka ajattelin Marin ihanalle patiolle. Mari oli iloissaan, sillä hänellä oli aikanaan ollut samanlaiset tyynynpäälliset ja hän oli tykännyt niistä kovasti, mutta ne oli muistaakseni jyrsitty... tai jotain... Mari voi itse kertoa :) Eli nappiin osui se ostos.

Eli Mari sai vaihdon, jota ei ollut olemassakaan. Mutta sainpas minäkin sitten vastalahjaksi jotain söpöistä eli nämä ihastuttavat Beatrix Potter -aiheiset tuotteet. En ymmärrä kuinka Mari raaski näistä luopua... nämä ovat nimittäin hänen tuliaisistaan, joista oli juttua tässä postauksessa Marin blogissa. Kiitos näistä ihanista!!

I had collected some items for garden exchange for Mari, but we did not have that exchange this year. Anyway, I gave her all I had for "the exchange that does not exict" and she was very surprised :) And today was my turn to be surprised - I got these lovely Beatrix Potter items from her. Thank you so much :)

2 comments:

  1. Hih, ens vuodeksi sovitaan jo vaikka nyt ihan oikea puutarhavaihto, vaikka tämäkin oli kyllä ihan paras ja niin yllättävä :)Tyynyliinat todellakin jyrsittiin,sitä voi sitten miettiä minkä/kenen toimesta :D.
    Ei tehnyt kuule ollenkaan tiukkaa jakaa tuliaisia sun kanssa, tiedän että tykkäät ja keksit niille jotain kivaa käyttöä.

    ReplyDelete
  2. Siis eikä! Mahtavasti kyllä yllätitte toisenne.

    ReplyDelete