Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/29/12

Synttärivaihto Maijalle * Birthdayexchange for Maija

Meillä oli Maijan kanssa jo toiseen kertaan synttärivaihto ja varmasti perinne jatkuu tulevinakin vuosina, kunnes olemme harmaita mummoja :) Oli ihanaa taas yllättää Maijaa runsaalla paketilla - kuten hän on yllättänyt minut.

Katsotaanpa sitten vähän tarkemmin mitä hänelle synttärilahjaksi keräsin. Ihan ensin kuva pistellystä lahjasta. Tein Maijalle neulavihon. Tiesin hänen niin kovasti tykänneen äidilleni tekemästäni neulavihosta, että päätin tehdä samantapaisen. Vaikka tässä itse pistelyosuus on pieni, niin voitte arvata, että ompelutyö funtsailuineen, että mitenkäs päin nää osat nyt meneekään + tuon reunanauhan saaminen väliin nätisti teettää sitten sitäkin enemmän "hikistä" urakkaa. Mutta tykkään tosi paljon tehdä neulavihkoja, olen ihan hullaantunut niihin nykyään :)


Paketista löytyi tietenkin kaikenlaista kivaa ristipistoharrastukseen liittyen... mutta vähän jotain yllättävääkin :)

Vaaleanpunaista pistleykangasta, kimaltelevaa vaaleankeltaista aidaa, JBW Designsin Needle roll&needle case -malli, Brooke´s booksin malli Happiness, ruusuinen paspis, viimeistelykankaita, DMC:n ruusuntuoksuinen pistelylanka, käsityöaiheinen kynsiviila, bon bonien tekolaitteet (kahta eri kokoa), pistelyneuloja, tarroja. Lisäksi laitoin pakettiin kaksi keraamista "pitsistä" tuikkujalustaa, jotka ovat samaa sarjaa Maijan minulta aiemmin saaman vadin kanssa. Tilasin lahjaksi myös noita "Hand made by Maija" -nimikointinauhoja, joita itse tykkään töihini lisätä - siis tietenkin tekstillä "Hand made by Kirsi" :) :)

Kirja (varsin dramaattinen... siis romanttinen juoni) on vaikka kesälukemiseksi uimarannalle. Maija sai myös korviinsa ihanat korvikset, jotka heiluvat kivasti kävellessä (ne oli pakattu ihan erikseen pikku ylläriksi). Mutta varsinainen odottamaton osuus oli ihanille kissoille tarkoitettu kulkusella varustettu pinkki bling bling kaulapanta! Sain jo sähköpostiviestiä, että kisut olivat olleet ihan otettuja lahjastaan. Enpä tiedä kumpi heistä enemmän pantoja käyttää, tai sitten voivat vuorotella.


Ihana vaihto siis takana. Omani sain helmikuussa ja nyt Maija vietti synttäriään. Ensi vuonna taas. Mutta meillä vielä riemua riittää, sillä maanantaina avataan pääsiäisvaihdot! Tuskin maltan odottaa!


For Maija I made a needlecase for birthday present. I know she likes it, because she liked one I made for my mother. In pictures above you can see the hole birthday packet :)

7 comments:

 1. Ihana paketti, kyllä Maijan kelpaa ja kissojen myös:)

  ReplyDelete
 2. Nätti ja maijamainen paketti :)

  ReplyDelete
 3. Suloinen neulavihko ja muutoinkin kaikkea ihanaa.

  ReplyDelete
 4. Oi mitä ihanuuksia!Kovin yltäkylläisiä lahjuksia toisillenne annatte :)Tuo Neulavihko on kyllä ihana;hyvä keksintö.TUollaisen voisi yrittää itselleenkin tehdä.

  ReplyDelete
 5. Ihana neulavihko ja uskon, että Maija on ihan onnessaan =D

  ReplyDelete
 6. neulavihko oli sitten ruusuisen upea. Ja sitten oli mm. kissalle panta(oliko arkisesti sanottu) se taisi olla Mellille?? ja vaaleanpunainen tiuulla varustettuna rinsessamainen, muffinssikangas oli syötävän ihana ja ruusukangas ja pitsireunaisia tuikkukippoja ja oli paljon muutakin , kaikkien nimiä en edes tiedä Maija kertoo:)
  Lahjansaaja oli aivan poissa tolaltaan, menossa jo toiseen atmosfääriin::::)))
  niin muuten me muutkin naiset:D

  ReplyDelete
 7. Äidille lähettämäsi paketti on kyllä ihana! Jokaiselle jotakin,kiitos ihanasta pikku kastelukannusta! :) Mellin panta on ihana,sai sitä vähän Nami-siskokin lainata. Eilen tehtiin kunnon kävely lenkki ja oltiin lintuja bongaamassa mummolan pensasaidan takana. Kissatkin tykkää kun lumet sulaa ja aurinko paistaa! :)

  ReplyDelete