Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/13/11

Ihana kukkakoriste poistokorista pelastettuun puulaatikkoon

Eilen paistoi aurinko niin ihanasti, että minuun iski kova kevään ja kesän kaipuu. Sitä lievittääkseni pistelin tämän kukkakoristeen. Se on osa isompaa mallia lehdestä Plaisir de broder nro 9. Tilasin torstaina Violariumista taas kolme uutta lehteä ja ne olivat onneksi jo postilaatikossani perjantaina - kiitos Lennu nopeasta toimituksesta :)
Puinen kukkalaatikko on ostettu joskus talvella Tiimarin poistokorista muutamalla eurolla. Kun koriste oli kiinnitetty, ajelin kiireen vilkkaa serkkuni kukkakauppaan ostamaan laatikkoon sopivaa kukkaa ja päädyin nättiin Hortensiaan. Nyt on meillä ripaus kevättä keittiössä!

Tässä vielä kuva uusimmista lehdistäni. Nämä Plaisir de broder -lehdet ovat De fil en aiquillen jälkeen saaneet suosikkipaikan ristipistolehtivalikoimassani. Minulla on jo lehdet 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11, 12 ja 13.Ps. tuossa oik. puolimmaisen lehden kannessa näkyykin se malli, josta kukkapistelyni on.

Myös Passion fil -lehti on oikein kiva ja Création point de croix on myös ehdoton suosikkini. Lehdistä puheen ollen, miksi Cross Stitcher on taas kaupoissa myynnissä ennen kuin tilaajilla - tai siis ainakaan minulle se ei ole tullut. Tosi tylsää. Taidan lopettaa koko lehden tilaamisen ja ostan jatkossa vain irtonumeroina.

Kukkakoristeen siis pistelin suit sait sukkelaan, mutta olen ollut muutenkin varsin tuotteliaalla päällä. Kuvia en kuitenkaan voi näyttää, koska viimeisen parin viikon sisään olen pistellyt valmiiksi asti (viimeistely puuttuu) kolme joululahjaa. Kyllä vain, luette ihan oikein, joululahjoja olen tehnyt. Minulla on 24 päivän joulukalenterivaihto Marin ja Maijan kanssa ja 12 päivän joulukalenterivaihto Niinan ja Minnan kanssa. Haluan panostaa niihin kunnolla ja siksi olen jo aloittanut. Viikon päästä alkaa Bling bling -vaihdon pistely, kun ensin nähdään kenet onnetar parikseni arpoo :)

Yksi oma mallikin on työn alla, mutta se taitaa tulla julki vasta pidemmän ajan päästä, sillä settiin tulee kuulumaan muutakin ja ne asiat on vielä päässä, ei edes koneella.

Taidanpa lähteä selailemaan ihania uusia lehtiäni... Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

9 comments:

 1. Onpa kaunis ja keväinen pistely

  ReplyDelete
 2. Kiva viimeistelyidea, pitääkin laittaa korvan
  taakse. Nätti kukkapistely ja tuossa lehdessä näyttäisi olevan ah, niin ihania muitakin kukka-aiheita.

  ReplyDelete
 3. Voi,miten sievä Bellis-kukka!
  Kiva idea laittaa se kukka-laatikkoon koristeeksi.

  Minullakin on täällä loma-reissulla
  viihdykkenä ransk. rp-lehtiä ja se saksalainen
  kukka-kranssi kirja...
  tosiaan upeat kuvat kirjassa ja mallitkin ihania.

  ReplyDelete
 4. tosi nätti pistely ja hyvän paikan sille löysit. Kevättä taitaa olla jo kaikilla rinnassa vaikka taivas puskee lunta täysillä:)

  ReplyDelete
 5. Kaunis kukkakokonaisuus! Uskomatonta, mutta kyllä se kevät siellä hangen alla jo muhii ja tekee tuloaan. (Tänään satoi niin märkää lunta, että se varmasti sulattaa vanhoja hankia pois, uskon mä :).)
  Juu, tutut lehdet sulla, minä kanssa tykkään!
  Ja tokihan jouluun on hyvä varautua ajoissa. Minulla on vähän sama juttu kuin sinulla, että paljon on pistelty/pisteltävää, mutta ei passaa näyttää. Vaihojen lisäksi on peräti 4 tilausta työn alla, mikä on oikein mukavaa. Kun vaan saisi kokonaisuudet suunniteltua valmiiksi...

  ReplyDelete
 6. Höh, siis "vaihtojen", ei "vaihojen". Mitä vanhemmaksi tulen, sen hutilommaksi :(. Sitä se teettää, tämä tietokoneaika. Toista se oli muinoin nuoruudessa, kun olin kesätöissä konekirjoittajana - ei passannut silloin sössiä, kun joka virheestä piti ottaa uusi paperi. (Kirjoituskoneet, nääs.)

  ReplyDelete
 7. Ostin ne kuviolliset kontaktit paikallisesta Tapetti- ja väriliikkeestä, ovat metritavaraa, joten sai ostaa niin vähän/paljon kuin tarvitsi.
  Yritän sinnitellä ja olla tilaamatta tuota vaaleanpunakantista lehteä, jossa on noita kauniita kukkamalleja, saas nähdä kuinka käy;)

  ReplyDelete
 8. Anonymous15.3.11

  Kiva keväinen kukkanen :)

  ReplyDelete
 9. Kaunis keväinen kukkanen ja hyvin sopii kukkapurkin kylkeen. Juu, samaa mieltä olen myös noista ranskalaisista lehdistä, ihania ovat :).

  ReplyDelete