Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/19/11

Täydensin Plaisir de broder -lehtikokoelmani Violariumista. Käsityökorista tuli bling bling -lankoja, muutama muu lanka, pisteltävä lasinalunen (sain vain yhden, kun olivat loppu) ja herkullinen setti kevään uusia Tilda-kankaita.

Tänään on satanut lunta :( ei enää innosta yhtään. Käytiin katsomassa King´s speech -elokuva ja voin suositella, oli hyvä. Muuten on lauantai mennyt ihan kotioloissa. 9-vuotias tyttäreni on kovasti innostunut ompelemaan ompelukoneella ja teki itselleen kesäkassin ja kukkaron ja lopuksi vielä pitkän topin. Olin ihan äimän käkenä, kun hän oli sen topin tehnyt ja vetänyt päälleen esitelläkseen minulle. Aika näppärä tyttö. No, olihan siinä niskan taakse menevät lenkit ihan vaan leikattu, ei ommeltu yms. mutta kekseliäs toteutus. Ja pääasia on, että tekee vaan ja kokeilee, siinähän sitä oppii.

Meillä on muuten tänään hääpäivä ja eilen toin miehelle puskan ruusuja. Tänä aamuna vielä yöpöydän kätköistä löytyi hänelle kirja lahjaksi ja näytti olevan mieleinen :) Olen kyllä vähän ihmeissäni, sillä minua ei ole muistettu mitenkään... voitte aistia hippusen pettymystä tämän asian tiimoilta... Tai siis aamulla hän tietysti toivotti hyvää hääpäivää. Onko muita, jotka eivät saa hääpäivänä lahjaa? Tiedän, että eihän se olekaan kaikilla tapana. Enkä siis minä ole ihan aina lahjoja saanut. Viime vuonna esimerkiksi sain äitienpäiväna vain kortin - "vain" - se oli kyllä täynnä ihania ajatuksia! Hääpäivinä aiemmin olen lahjankin saanut... No, se siitä valituksesta, mutta on vaan jotenkin outo olo. Lahjoista puheen ollen, minä löysin sen joululahjaksi aikomani LK:n "be kind to animals" pistelyn! Teen siitä tytölle nyt sitten synttärilahjan (synttärit on huhtikuun 2. päivä). Eli siitä piti tulla alun perin joululahja, mutta hukkasin sen työn valmistuttua. Etsin pari kertaa oikein urakalla ja ihan joka paikasta, mutta en löytänyt. Olin sitten jo ihan varma, että työ on mennyt vahingossa roskiin. Tässä yhtenä päivänä, kun jatkoin erästä synttärilahjaa, tuo joululahjapistely löytyi sen lehden välistä, josta synttärilahjamalli on!

No comments:

Post a Comment