Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/10/11

Kesäkassi pojan farkuista * A bag made of my son´s jeans


Käsityöpajassa tein pojan farkuista kesäkassin. Takataskut ovat kassissa etupuolella ja piristykseksi laitoin kukallista kangasta. Päällystin myös samalla kankaalla pari nappia koristeeksi. Unohdin ottaa sisäkuvan, siellä on pilkullinen vuori, joten kokonaisuus on varsin herkullinen. Toiselta pojalta pieneksi jääneistä farkuista tein itselleni farkkuhameen, mutta se on vielä pientä viilausta vaille, joten katsastellaan sitä myöhemmin...

Eilen siis sain tuon kassin valmiiksi ja aikaa oli myös silkkihuivin värjäykseen. Se ei oikein onnistunut :( Siis minun mielestäni. Huiviin tuli rumia tummia länttejä tummemmista väreistä. Aion silti ensi kerralla kokeilla uudestaan, mutta vain vaaleilla väreillä.

IN ENGLISH: I made a bag out of my son´s jeans. I used some flower patterned fabric to give this bag a summer look. I also covered two buttons with same fabric and added the buttons to decorate the bag.

3 comments:

 1. Kiva kassi!
  Siitä hardangerkankaasta...ymmärräsin täysin, mitä tarkoitit, koskapa se valumaongelma tässä kankaassa juuri on joka toisella pistolla, mutta se valumaan lähtenyt pisto sitten ryhdistäytyy kun tekee seuraavan piston. En tiedä miten huonolta pistely näyttäisi yhdellä säikeellä, minulla tulee niin tiukkaa tuosta kahdella säikeellä ettei siitä ota mitään selvää.Minä en ole ennen pistellyt yhden yli joten luulin että sama ongelma on kaikissa kankaissa:)

  ReplyDelete
 2. Onpa tosi kiva kassi!

  ReplyDelete
 3. Voi miten hieno!
  Nuo itse päällystetyt napit tekee tosi viimeistellyn ilmeen kassiin!

  ReplyDelete