Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/21/13

Posti on kulkenut moneen suuntaan!

Hei! Esittelenpä nyt lähettämääni postia ja myös saamaani postia, sillä minullekin kotiutui kevätvaihto jo!

Postitusta 1
Pretty Exchanges -vaihtoblogin kevätvaihdossa minun parini oli Ulla ja päätin pistellä hänelle Marjolein Bastinin All Seasons -mallista nämä kauniit krookukset. Oli kyllä ilo tehdä. Nätti aihe, selkeä malli ja helppo pistellä, sillä tein tämän Emmulin 26 count pellavalle. Kun kirjoo harvemmalle, kuva-aiheen lopputulos on isompi ja sitä nimenomaan halusin, koska viimeistelin työn tyynyksi.

Vaihdossa lähetettiin kaksi ristipistoihin sopivaa juttua ja yksi kevät-aiheinen juttu. Ristipistojutut olivat kaunis kirjailtava pellavanauha kevään keltaisena sekä nätit isot puunapit, joissa on kevään kukkia kuten tyynyssäkin. Muu keväinen juttu oli Pentikin puiset puput.


Postitusta 2
Tein Maijan tyttärelle, ihanalle Krisselle, joka on myös meidän Emman kirjeenvaihtokaveri, tämän kivan neulavihon. Tämä on tehty ihan vaan askarteluhuovasta ja koottu käsin. Todella kivaa askartelua/käsityötä tälläistenkin tekeminen. Neulavihko oli vain sellainen pikkuinen kevätylläri :) Mutta neulavihoille on aina käyttöä ja jos niitä on useampi, sitä parempi! Kuvaa en löytänyt, joten kävin lainaamassa Maijan blogista.Postitusta 3
Aina välillä sammakko hyppää sotkemaan meidän pistelijöiden töitä ja sitten joudutaan purkamaan :( Minulla on ollut harmia yhden synttäripistelyn kanssa ja Miakin manasi samoihin aikoihin Facebookissa samasta asiasta. Kun näin kirjakaupaassa tämän söpön sammakkosydämen, tuli Mia sammakkoineen mieleen ja lähetin tämän hänelle. Mutta tämä on vasta osa yksi; "No frogging part 1" luki viestissä. Mikäköhän se "part 2" sitten on... Näette pian :)Saapunutta postia
Mutta olen minä saanutkin postia, niin ihanaa postia! Eli tässä on kuvakollaasi Virpin minulle lähettämästä kevätvaihdosta. Kiitos Virpille nätistä vaihdosta. Kassi on tosi nätti, kangas erittäin pistelemään houkutteleva ja pistelty pääsiäiskoriste hyvin minun makuuni istuva :) Oli kiva vaihto tehdä ja saada

9 comments:

 1. Todella ihania pistelytitä.

  ReplyDelete
 2. Ihania kaikki! Tuo krookuspistely on kovasti minun makuun, heti alkoi tekemään mieli pistellä krookuksia. Pitää alkaa etsimään mallia:)

  ReplyDelete
 3. Anonymous21.3.13

  Kyllä on kauniit krookukset! Ja kivan vaihdon sait myös; ihanat pistelyt!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Kirsi, tykkäsin kovasti vaihdosta! Arvasin heti, että krookusten täytyy olla Bastinin, niissä oli niin tunnistettava värimaailma :-)

  ReplyDelete
 5. voih, taas niin ihania vaihtoja!! Missähän maailmassa mie olen elänyt kun tällaista suunniteltu..
  Ja tuo sammakko on tosi hauska :D

  ReplyDelete
 6. Voi miten ihanat krookukset!! Kauniin vaihdon sait myös itse, lintumallit ovat aina niin mieluisia.

  ReplyDelete
 7. Ihanan herkkiä krookuksia. Onkohan nuo samasta mallista mikä mullakin on, sellainen iso sampleri. Osastoa "voi kun tuonkin ehtisi joskus pistelemään" :)
  Ihania lähetyksiä kaikki muutkin!

  ReplyDelete
 8. Siis niin kaunis tuo krookustyyny. Bastinin mallit on niin ihania. Kivan kevätvaihdon sait sinäkin.

  ReplyDelete