Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/8/13

Gorjuss the Owl kehyksissä * Gorjuss the Owl framed

Jippii!! Vihdoinkin Gorjus on kotona. Kesti turhan kauan hakea se kehystämöstä, mutta kun oli reissua, oli flunssaa ja alun perin olin siis kokonaan unohtanut, että olen työn edes jättänyt kehystämöön. No, minä nyt unohdan joku päivä vielä nimenikin, joten tässä unohtamisasiassa ei ole mitään yllättävää. Mutta tässä se nyt on!

Taulun tein Emmalle ja hän itse oli mukana kehystämössä valitsemassa paspista ja kehyksiä. Hyvät valinnat, eikös vain! Oikein on tyylikäs värimaailma tässä kokonaisuudessa. Kiitos vielä Maijalle, jolta kitin olen aikanaan lahjaksi saanut :)


Teimme ristipistelyporukalla Minnalle peiton ja minä suunnittelin hänelle "Kahvi piritää" tilkun, onhan Minna samanmoinen kahviaddikti kuin minäkin :) Kuva peitosta kokonaisuudessaan löytyy Outin blogista.Mukavaa viikonloppua kaikille! Minä lähden nyt viettämään perjantaiaamupäivää kirjonnan kurssille! Laitan sitten kuvia miten orvokki-tyynyni on edistynyt.


IN ENGLISH
Hi! Finally I have Gorjuss the owl framed. I made this for my daughter and she picked up the passepartout and frames. I think she did good choosing colours :)

In the second picture you can see my quilt for a blanket we made for a cross stitch friend. I designed that chart especially for Minna as she is also a coffee addict like me :) The picture of the blanket can be seen in Outi´s blog.

Thanks for visiting my blog and have a nice weekend,
Kirsi

9 comments:

 1. Ihanalta näyttää Gorjuss-tyttönen kehyksissään. Suunnittelemasi malli on hieno - olen täysi kahviaddikti.

  ReplyDelete
 2. Ihanuuksia olet tehnyt. Mukavaa naistenpäivää sinulle

  ReplyDelete
 3. Kaunis tuli Gorjuss-taulusta, hyvin onnistunut kehys-paspis -valinta. Kehysten+paspiksen valitseminen ei ole mielestäni helppoa, vasta valmiina näkee onko lopputulos onnistunut...nytkin paraillaan jännitän onnistuinko valitsemaan kardinaalilintupistelyyni sopivat...vähän epäilyttää kun kiireellä valkkasin!

  ReplyDelete
 4. Gorjuss-tyttö on söpö. Gorjukset on muutenki niitä parhaita söpöstelytöitä =)

  ReplyDelete
 5. Kaunis tyttötyö kehyksineen ja paspiksineen. Kiva kahvitilkku :)

  ReplyDelete
 6. Ihana taulu! Nuo värit on kovasti minunkin mieleeni. Samoin kuin kahvitilkun värit!

  ReplyDelete
 7. tuo Gorjuss on aivan täydellinen. Samoin tuo kahvipsitely on ihana...vaikka en kahvia juokaan..vaan sitä jotain ihmeellistä kahvikaakaota ;)

  ReplyDelete
 8. Quite project, that Coffee one.

  ReplyDelete
 9. Oihhhhh!!!! Gorjuss tyttö on kerrassaan upea. Wau...
  Sanaton, kerrankin ;)

  ReplyDelete