Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/27/13

Paljastetaanpa salaisia töitä sekä Englannin pöllö-tuliaiset :) * Pictures of my latest secret works :)

Heissan!
On aika näyttää kuvia salaa tehdyistä käsitöistä! Ressulla oli viime lauantaina ristipistotapaaminen ja vein hänelle tuliaiseksi Pariisista ostetuista huovista, langoista ja koristeesta tekemäni neulavihon. Oli tosi kiva kokeilla tällaisenkin työstämistä, eikä tarvittu edes ompelukonetta :) Tämä on tarkoituksella keväisen hempeä.
Me olimme Marin, Outin ja Mian kanssa jo kesällä päättäneet, että teemme Ressulle kassin lahjaksi, koska hän on usein "joutunut" ompeluhommiin yhteisten lahjojen osalta (eli muut pistelijät ovat Ressulle lähettäneet pistellyt tilkut ja hän on sitten ne koonnut peitoksi tai kassiksi tms). Nyt siis Ressu itsekin sai tällaisen lahjan :) Valitsimme aiheeksi "magic" ja tämä oli minun osuuteni kassiin. Mia virkkasi kassin ja viimeisteli palat siihen. Kassista tuli tosi hieno ja kuvia löytyy Ressun blogista.Ennen Pariisin matkaa yövyimme Annin vanhemmilla ja vein emännälle korurasian lahjaksi. Tein sen Body Shopin voidepurkkiin päällystämällä kannen kauniilla orvokkikankaalla. Kankaalle olin ensin kirjonut lahjan saajan nimen. Sisällä on pehmustettu pohja. Tässä on hyvä säilyttää koruja.
Ristipistotapaamisessa on yleensä aina vaihto ja mekin Emman kanssa veimme vaihtopaketit. Niistä en vain huomannut ottaa kuvia, mutta onneksi muistin kuvata Emman tekemän saksikoristeen. Hän piirsi sydämen sopivan kokoisena ensin rp-suunnitteluohjelmalla, tulosti ja pisteli. Näppärä tyttö :) Tämä on oikein kaunis saksikoriste ja Emman paketti meni Niinalle.Niina oli Englannin reissullaan osunut sellaisille pöllöapajille, ettei ollut voinut vastustaa tuliaisten ostamista minulle. Olen tosi otettu tästä kunniasta, että hän jaksoikin ihan minua varten ottaa lisäpainoa kannettavakseen! Sain upean peltisen rasian ja setin, jossa on teepussin alunen ja lasinalusia. Ne on tosi kauniita! Kiitos ihanasta yllätys-tuliaisesta!
Pöllö-rasia päätyi työpöytäni vieressä olevan tason päälle muiden rasioiden seuraan. Vielä en ole tätä rasiaa täyttänyt, mutta ihan varmasti sinnekin sisälle tavaraa kertyy. Rasiat on näppärästi ihan pöydän ja tuolini vieressä, joten ne on hyvin käden ulottuvilla.Kun istun työpöytäni ääressä, niin minua vastapäätä on pehmokokoelma, jotka on kaikki itse tehtyjä. Nalle oikealla on minun tekemä. Sain tarvikepaketin aikanaan pojaltani lahjaksi. Ruskea kankainen nalle on sisareni minulle synttärilahjaksi tekemä ja se on Tilda-kaavalla tehty. Turkoosi pupu on Ressun virkkaama ja sain sen yllätyslahjana :) Harmaa virkattu nalle on kirppislöytö. Kettu on postikortti, jonka olen saanut Maijalta, samoin kuin nätit huovutetut sienet.


Myös Outilta satu-vaihdossa saatu rouva Siili Sipinen katselee minua kun ommella hurruttelen koneellani :)


Tästä tuli näköjään myös tällainen "sisustusesittely" :) Mutta kyllä noita lahjaksi saatuja käsitöitä ja muita lahjoja on syytä välillä esitelläkin! Mukavaa päivän jatkoa,
Kirsi

6 comments:

 1. Olipa ihana postaus :) Kaunis on neulavihko, ja ihana myös pöllö.

  ReplyDelete
 2. Hei Kirsi !

  Ihmeiden ihme eli päästin Mikan ja Paulin kanssa sittenkin lähtemään ja nyt ollaan täällä Levillä Rakkavaarassa .
  Nukuin viime yönä tasan 12 tuntia ,nyt olen paljon virkeämpi kuin aikoihin...

  Netti toimii aika hyvin...

  Ompelemasi neulavihko on ihana :)
  Samoin orvokkirasia ja Emman design neulatyyny...kyllä Sinulla on taitava tyttö !

  Wau mitä pöllöjä ,ihan kuin sulle tehtyjä :)

  Kiitos s.postistasi se ilahdutti ja antoi voimaa irrottaa itseni kotiasioista.

  T.Maija

  ReplyDelete
 3. Anonymous5.3.13

  Suloinen tuo Emman tekemä koriste! Ja kivasti olet keksinyt käyttää orvokkikangasta rasiaan; sopii ihan täydelleen :).

  ReplyDelete
 4. Ihana postaus. Olen höpönä pöllöihin

  ReplyDelete
 5. tämä kiittää ja kumartaa ihanasta kauniista neulavihkosta. Yritän juurikin keksiä jonkinlaista naulakkosysteemiä tuohon kaappini oveen, jotta saisin sen näkyville.

  Ja kiittää myös ihanasta pöölöstä ;)
  Outille jo kerroinkin, että ennenkuin olin katsonut, kuka oli pistellyt laukkuun minkäkin kuvan, niin osasin arvata kaikki oikein :D

  Se laukku on niin uskomattoman hieno. Ja kerännyt aikamoista huomiota kun olen sen kanssa liikkunut. Ansaittua huomiota.

  ReplyDelete