Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/22/13

Lahja kummipojalle :) * A gift for my god son

Heippa!
Laitanpa kuvaa kivasta kassista, jonka tein kummipojalleni kerhokassiksi. Kirjoin myös mukaan V-kirjaimen avaimenperäksi, vaikka ei hän vielä omaa avainta tarvitse, ikää kun on huimat 1 vuotta :) Eikä noin pieni vielä kerhoissakaan paljon käy, muskarissa vain kerran viikossa, mutta tokihan sinnekin tarvitaan oma kassi!

Poika kyllä tuntui kassista - tai sen kuvioista - tykkäävän. Sitä vähän ihmeteltiin, että hän hoki "möökö" ja osoitteli pienellä sormellaan kankaassa olevia karhun kuvia. Mörkö on kyllä esiintynyt Muumi-ohjelmassa, liekö ruskea karhu sitten muistuttaa Mörköä :) Ehkä ovat sukua...Kassissa on tietysti myös kummitädin kuittaus :)


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Minulla ja Emmalla onkin huomenna kivaa, kun menemme ristipistotapaamiseen ja sepäs onkin tällä kertaa kotikaupungissa :) Huomisen jälkeen voinkin esitellä muutamia ristipistotyökuvia, mutta ei paljasteta vielä, ennen kuin on annettu eteenpäin!
Kirsi


Hi!
I made this cute bag for my god son. He really seemed to like the bag all though he is only 1 year old :) But he was pointing the bears with his little finger and said something about one Moomin character (the black and scary, sorry, do not know his name is English).

In the last picture you can see, there is a memory of the maker, god mother Kirsi :)

Tomorrow is a nice day as we have a cross stitch meeting and this time I have very short trip - the meeting is in my home town :) Emma is also coming with me and she is also thrilled about tomorrow.

Have a nice weekend!
Kirsi

4 comments:

 1. Suoloinen kassi!

  ReplyDelete
 2. Tottakai pojalla kerhoon kassi pitää olla ! :)
  Ihanaa kun Karhu-kangas tuli heti käyttöön,
  jospa tuon kiltin karhun nimi vaikka on se MÖÖKÖ ?! :D
  Upea kassi !!

  ReplyDelete
 3. Voi ompas ihana kassi! Tosi kiva kuosi.

  ReplyDelete