Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/5/12

Äidin ja isän pikkujoululahja minulle! Sekä kalenteriluukut 5

Heippa!
Katsokaahan miten kauniin katselulaatikon sain äidiltä ja isältä pikkujoululahjaksi. Isä on tehnyt laatikon ja äiti maalannut taustalle kauniin lumisen maiseman. En tiedä olenko ennen täällä kirjoitellut, mutta äitini on taitava maalaamaan! Voi miksi minä en ole perinyt sitä taitoa, olisi niin ihana maalata tauluja ja kaikenlaista tällaista pientä kivaa!

Katselulaatikko on nyt olohuoneessa ja lisäsin sinne pienet jouluiset tyttö-hahmot. He ovat sisarukset ja isosisko on juuri käynyt postilaatikolla ja pikkusisko on tietysti menossa mukana :) Aion vielä laittaa lunta ym. laatikkooon somisteeksi.


Mutta mitäpä tänä aamuna löytyikään 5:n päivän kalenteriluukuista! Marilta sain kivat nukkekodin puutarhavälineet. Kiitos, nämä ovat kuin tilauksesta tulevaan mummolaani! Ja Maija ilahdutti minua kauniilla ruusuisilla teipeillä (raaskiiko näitä käyttääkään?). Kiitos! Ja ps. vastoin kaikkia oletuksia, meillä on taas uusi nukkekoti!

Maija sai paketistaan jouluisen kisu-koristeen, jota voisi käyttää myös kirjanmerkkinä sekä bling bling rintakoru-perhosen. Kisu-koristeessa lukee "Friends are the heart of Christmas". Niin totta!

Mari sai tulitikkuaskilaatikosta Beatrix Potter-aiheisen nukkekodin laukun ja tälle päivälle oli myös isompi paketti. Siinä jatkui B.P. teema ja sama ankka, mutta neulavihon muodossa :)3 comments:

 1. Kiitos ihanasta ja hellyyttävästä kissakoristeesta..sekin pääsi heti kuusen oksalle :)
  Näytin sitä isännälle ja hänkin tykkäsi että ihan selvästi siinä on meidän Kisu-Tytöt..

  ReplyDelete
 2. Kiitos Kirsi! Mä en kyllä kestä näitä joululahjoja kun ne on niin ihania, joka päivä tuntuu että tulee edellistä ihanampia juttuja, eilen BP teema ja tänään bambeja, olen onnenmari :)

  ReplyDelete
 3. Kaunis katselulaatikko ja tekemäsi neulavihko on taas niin ihana!

  ReplyDelete