Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/4/12

Vaihtuvat vuodenajat -vaihto: talvi * Seasons exchange: winter

In seasons exchange I got this lovely stitched box, a snowman chart and very usefull reflector to wear outside in dark evenings. Thank you my secret friend (we get to know our exhange partners in last post which is autumn. The next one is spring and of course summer after that :)

Sain eilen ihastuttavan Vaihtuvat vuodenajat -vaihdon talviosuuden. Vaihto on Pretty exchanges -vaihtoblogin vaihto. Tässä vaihdossa lähetetään neljä pakettia: talvi, kevät, kesä ja syksy. Vasta viimeisessä lähetyksessä paljastetaan kuka on lähettäjä!

Minä sain rasian kauniilla pistelyllä, tykkään erityisesti noista linnuista! Mukana oli vaihdon sääntöjen mukaan jotain ristipistoharrastukseen liittyvää eli tuo kiva lumiukkomalli ja jotain vuodenaikaan liittyvää oli tuo ehkäpä myös itse tehty heijastin. Kiitos näistä salaiselle lähettäjälle oikein kovasti. Ei ole aavistustakaan kuka hän on... Värit ovat myös mieleiset pistelyssä, harmaata, mustaa, sinistä, valkoista... rauhallinen, tyylikäs kokonaisuus.
Rasian kannen pistelystä olisi kiva saada tietää, että kenen malli se on? Jospa lähettäjä vaikkapa anonyymisti sen kertoisi kommenttiin :)

11 comments:

 1. Ihana sinunkin vaihtopakettisi, kuten kaikki muutkin tähän asti paljastuneet. Tuo malli on gazette94 -blogin malleja, nytpäs saatkin miettiä olenko minä paketin lähettäjä...;)

  ReplyDelete
 2. Kaunis rasia! Rauhallisen näköinen kokonaisuus tosiaan.

  ReplyDelete
 3. kauniin paketin olit saanut. Sinulla taitaa lahjominen jatkua vaikka joulu on jo ohi. Kiva juttu, saan taas ihailla vierestä mitä tapahtuu:)

  ReplyDelete
 4. Anonymous5.1.12

  Onpa kivan kuuloisia nää vaihdot ,ehkäpä joskus uskaltaudun minäkin mukaan :)

  ReplyDelete
 5. Haa-haa, niinpä näyttää Suuren Käsityölehden maitokannumalli olevan käytännöllisesti katsoen käyttökelvoton :D. Taidanpa kanssa laittaa niille palautetta, jospa oppivat sitten ;).
  Minä lähinnä siihen härkäkannuun olin tykästynyt, ja olin kyllä kuvitellut sen joskus sitten tekeväni, mutta nuo ohjeet ovat kyllä - noh - naurettavat :D.

  ReplyDelete
 6. Ihana talvisetti! Tosi kaunis rasia :)

  ReplyDelete
 7. Minäkin olisin tiennyt että tuo tyylikäs malli on gazetten ;D
  Ihana vaihto ,niin rauhallisen talvinen.

  ReplyDelete
 8. minäkin katselin sitä kannun ohjetta, että ei olis voinut epäselvemmät olla..

  Mutta aivan ihanan talvipaketin olet saanut!!

  ReplyDelete
 9. Kiitos onnitteluista :) (Se Marin pistelemä Eiffeli on muuten tehty yhden yli, eli olis aika iso nukkikseen. Luulenpa, että Eiffel-neulakotelossa julkaistu malli olisi sopivan kokoinen. Minä tein siitä joskus ATC:n yhdelle kaverille... Totta, nukkikseen käy melkein mikä vaan, kun vähän venyttää mielikuvitusta :D.)

  ReplyDelete
 10. Saitpa ihanan vaihdon! Bongasin kommenttisi siitä Suuren käsityölehden kannumallista Outin blogista ja riensin heti kauppaan katsomaan millaisia ne kannut on. Lehti jäi tosiaan hyllyyn, naurettavaa... Siellä ei tiedtä ristipistoista mitään...

  Etkö osallistu tänä vuonna hassutukseen? Minä juuri sinun blogistasi opin viime vuuonna, että kannattaa aloittaa pientä... Toteutin oppimani sitten tänäv uonna!

  ReplyDelete
 11. Suuren käsitölehden nettisivuille on tullut uusittu versio siitä kannu-ohjeesta..http://www.suurikasityo.fi/mediabank/document/2015.pdf

  ReplyDelete