Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/3/12

Loman aikana pisteltyjä ja viimeisteltyjä * Stitched while on vacation

First I want to wish you a very good new year!
In these pictures you can see my latest finishes. I love the Snowman by Raymond Briggs. The little snowman and house decoration is from some old The gift of stitching magazine.


Mukavaa alkanutta vuotta kaikille! Täällä blogissani on ollut hiljaista, kun olen pitänyt lomani ajan myös lomaa tietokoneesta. Kun päivät tekee tietokoneella töitä, niin ihan oikeasti siitä on lomilla ihana olla erossa! Jonkin verran olen surffannut sohvalla iPadillani, joten en minä ihan pihalla ole ristipistoblogien kuulumisista :) vaikka en olekaan juurikaan kommentoinut. Olen silti käynyt blogeissanne kurkkimassa.

Lomani meni oikein rauhallisesti, juuri niin kuin toivoin. Olin odottanut lomaa kuin kuuta nousevaa, sillä päivä päivältä ennen joulua tuntui selän kanssa, että en jaksa enää yhtään päivää istua/seistä töissä. Loma oli ihana, rentouttavakin, mutta selän kanssa onkin asiat vähän huonommin. Olen nyt sairaslomalla ja yritetään selvittää miksi selkä ei mene parempaan suuntaan vaan huonompaan (minulla on kyllä omat epäilykseni asiasta, mutta katsotaan nyt). Vaikka pyrin olemaan liikkeessä, touhuilen ja käyn kävelyllä (liike tuntuu hyvältä), välillä on asento väkisinkin vain makuulteen, mutta hei, osaan pistellä siinäkin asennossa, joten no worries :) :)

Näitä pupujussikoita muistan pistelleeni jo keväällä Sarilla rp-tapaamisessa, mutta nyt vasta sain viimeisteltyä. Tein rasian, sillä näitä jouluisia rasioita kyllä meidän perheessä tarvitaan, kun on niin paljon esim. itse tehtyjä joulukoristeita, joita toivon voivani säilyttää huolella. Eikö olekin vastustamaton yhdistelmä, puput ja kärpässienet!


Joulun aikaan pistelin tietenkin heti Leenalta lainaksi saamani Lumiukko-mallin! Näin tämän Marin blogissa, kun Leena oli tehnyt hänelle lahjaksi ja ihastuin niin, että kysyin malttaisiko Leena mallia lainata. Ja nyt minullakin on oma ihana Lumiukkoni!Takana on tummalla yö-taivaalla lumihiutaleita eli sininen kangas valkoisilla pilkuilla :)

Loman aikana pistelin myös tämän pikkutyön, jonka malli on jostain vanhasta The gift of stitching -lehdestä. Malli on vuodenaikamalli, josta pistelin talven.Takana varmaan joulukuustamme nakertaa tämä söpö orava.

Nyt on vielä työn alla yksi Prairie Schoolerin pukkityö, mutta ehkä sitten pidän pienen tauon joulupistelyistä. Nyt on vain ollut ihan käsittämätön draivi pistellä joulua! Seuraavana työn alla on Irmelin ystävänpäivävaihto ja vuodenaikavaihdon kevätosuus. Meille tuli myös maaliskuulle hääkutsu, joten häälahjakin pitäisi kai ehtiä pistellä!

Loppuun vielä pari pientä joululahjaa. Petteri Kaniinin sai sisareni, Beatrix Potter -fani hänkin :)

Lumiukkokoriste meni kummitytölleni. Tämä on Marilta joulukalenterivaihdossa saamastani Prairie Schoolerin pikkumallit-sarjasta (vähän muutin kaulaliinan väritystä, kun halusin kimalletta mukaan :)


Mahtavaa uutta vuotta kaikille!!

ps. sain tänään Vaihtuvat vuodenajat -vaihdon talviosuuden ja se on ihastuttava. Mutta kuvia ja selostusta joudutte nyt odottamaan huomiseen...

9 comments:

 1. Suloisia joulukoristeita. Etenkin lumiukko. Voimia selän kanssa! Hyvää ja parempaa vuotta 2012!

  ReplyDelete
 2. olipas sinulla kauniita pistelyjä, mutta tuo rasia on aivan ihana. Kärpässienet ovat todella kauniita, pidän myös niistä:)

  ReplyDelete
 3. Kaikki niin suloisia! Kyllä tuo lumiukko saa minutkin pauloihinsa :9.

  ReplyDelete
 4. Hyvää Uutta Vuotta sinulle Kirsi! Mukavaa, että olet saanut nauttia loman rauhasta, mutta ikävää tiestysti, että selkäsi on taas reistaillut. Upeita pistelyjä ja viimeistelyjä ihan kaikki. Tuo lumiukkomalli on kyllä tosi ihana (tai siis molemmat ovat kivoja :)).

  ReplyDelete
 5. BP-fanina tykästyin tietysti erityisesti siihen pistelyyn, mutta ovat muutkin aivan ihania. Söpöt puput rasiassa.

  ReplyDelete
 6. Ihanaa valmista sinulla erityisesti tuo lumiukko. Itse en saanut viime vuonna mitään valmiiksi, toivottavasti tämä vuosi on parempi. Tsemppiä selkäsi kanssa! :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous6.1.12

  Hei, mistä tuon lumiukkomallin voi löytää? Onko jostain lehdestä vai irtomyynnissä? Poikani ihastui tänä jouluna lumiukkoon hurjasti ja kun joka vuosi pistelen hänelle yhden koristeen ikiomaksi niin tuo olisi täydellinen ensi jouluksi :)

  -Lina

  ReplyDelete
 8. Lumiukko-malli on jostain loppuvuoden Cross stitch card shop -lehdestä, numeroa en muista. Lehden tunnistaa siitä, että tuo lumiukko on kannessa oik. yläreunassa. Ainakin sewandso.co.uk nettikaupassa myydään erilaisia malleja tuosta Briggsin lumiukosta. Ja www.hcscrafts.co.uk vielä enemmän!

  ReplyDelete
 9. Surullista että selkäsi reistailee. Voimia sen kanssa.

  ReplyDelete