Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/20/12

Lumiukko-kittejä - The snowman kits


Lovely mail - two snowman kits from HCS crafts. I am a fan of this snowman and want to stitch these for next Christmas. Lately I have done some miniature stitchings and some secret stitchings. Maybe next these snowmen-kits...
Have a nice weekend!


Ihanaa postia saapui HCS-craftilta - kaksi lumiukkokittiä, jotka tilasin pistelläkseni ne ensi jouluksi. Olen nyt niin tämän tietyn lumiukon fani :)
Viime aikoina olen pistellyt lähinnä minejä, mutta myös salaisia pistoja on tullut tehtyä... Ehkäpä lumiukot seuraavaksi. Toisaalta, onhan tässä melkein koko vuosi aikaa, ehkä näitä on kivempi pistellä syksyllä.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

10 comments:

 1. I also love those snowmen. Good luck! Good weekend!

  ReplyDelete
 2. Oi miten herkkiä Lumiukkoja,ihanat kitit!
  Tuo HCS-craft oli mulle taas ihan uusi kauppa,sinä se aina löydät näitä kivoja uutuuksia. :) :)

  ReplyDelete
 3. IHANIAAAAAAAAA!!!!!

  ReplyDelete
 4. Ihan pakko pikkuisen (kirkko)politikoida tänne, kommenttina kommenttiisi:
  Ei kirkko ole ilmaissut semmoista kantaa, ettei hyväksy homoseksuaaleja. Semmoinen mielipide tulee lähinnä konservatiivisilta herätysliikekristityiltä ja toisaalta KD-puolueelta, joka ei TODELLAKAAN ole kirkon ääni :).
  Kirkon ääni on yhtä monipuolinen kuin sen jäsenten ääni kaikenkaikkiaan, mutta virallisempaa kantaa edustavat esim. piispat, joiden joukossa arkkipiispamme Kari Mäkinen on suosikkini. Samoin ihana Wille Riekkinen, joka nyt koht'sillään eläköityy. Mutta piispojakin on moneen junaan...
  Emmekä me kristityt toivottavasti noin yleensä halua esittää olevamme parempia kuin muut, vaikka varmasti semmoisiakin joukostamme löytyy - kuten mistä tahansa joukosta.
  Mutta kyllä me hei ollaan ihan mukavaa joukkoa noin yleensä, ainakin täällä Pinsiössä ;).
  (Juu, ja todellinen humanisti PH presidentiksi ;)!)

  ReplyDelete
 5. Jatketaan vielä "asian vierestä": Ne kokemukset siellä kommenteissa olivat hänen (kommentoijan) työkavereista. Ehkäpä se tuolla pohjanmaalla on tiukempaa kuin täällä meilläpäin :). Ja onhan niitä siinä työporukassa kaikenmoisia, on niin monta tuhatta työntekijää kirkolla.
  Ainahan joku voi sanoa jotain "raamatunvastaiseksi", ja se on sitten hänen mielipiteensä se. Raamatussa tuomitaan monia asioita, joita nykyään ei, ja kehotetaan moneen asiaan, joihin nykyään ei. Tärkeintä on se, mitä Jeesus sanoo, eli sen minkä haluat toisten tekevän sinulle, tee se heille. Siinä ovat "laki ja profeetat" (= ei kumoa Jumalan lakia vaan tekee sen täydeksi).
  Huh, tästä tulee tämmöinen painava saarna nyt, mutta ällös peljästy.
  Sitä vaan pitääpi sanomani, että kaikki, jotka katsovat puhuvansa kirkon opin puolesta tai mukaisesti eivät sitä välttämättä niin kovin hyvin tunne - tai haluakaan tuntea :).
  Googlaa vaan Riekkisen Wille. Siinäpä ihana opettajani ja Kuopion piispa. Toivottavasti saadaan toinen ihana ihminen, Pauliina Kainulainen, tilalle. (Näitä vaaleja siis käydään tällä hetkellä muistakin kuin pressanpostista ;).)

  Ja ne kirkkohäät: kirkkolain mukaan naimisiin ei tosiaan voi kirkossa mennä, jos eivät molemmat puolisot siihen kuulu. Mutta avioliiton siunaaminen kirkossa toki sujuu, eli maistraattivihkimisen jälkeen voi mennä sovittuna päivänä siunattavaksi kirkkoon. Olen ko. avioliitonsiunaamisia useasti toimittanut, ja väittäisin, että maallikko tuskin huomaa siinä eroa vihkitoimitukseen verrattuna, eli se näyttää käytännössä ihan samalta.
  Kaipa tuossa kirkkohääjutussa on semmoinenkin ajatus, että elleivät molemmat osapuolet kuulu kirkkoon, vihkitoimituksen Jumalan edessä lupautuminen ei tarkoita samaa molemmille osapuolille, ja silloin toimitus olisi aika outo... (Siis, että luvataan rakastaa ja kunnioittaa Jumalan kasvojen edessä...)?
  Tokihan olen semmoistakin nähnyt, että kirkkoon on liitytty vain vihkitoimituksen vuoksi, ja sitten ehkä erottu kirkosta (en tiedä - eroamisasia ei enää olisi tullut minun korviini). Mutta se avioliiton siunaaminen on siis oikein hyvä ja hieno asia, ja sitä käytetään myös esim., jos puolisot kuuluvat eri uskontokuntiin.

  ReplyDelete
 6. Heh, ja jatketaas saarnaa vielä sen verran, että se toinen tärkeä kohtahan on: "Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi." Siinä tulee tuo koko kr.-uskon sisältö yhdessä paketissa - instant-muodossa, niinkuin pikakahvi :).

  ReplyDelete
 7. söpöjä lumiukkokittejä olet tilannut:)
  Kiitos kommentistasi blogissani, se on arvokas:)

  ReplyDelete
 8. En näköjään ole ainoa, joka tekee salaisia pistelyjä. Näyttää siltä, että ainakin omassa tapauksessani koko loppuvuosi on täynnä salaisia pistelyjä. No, kyllä minä ne selvitän, pisto kerrallaan.

  ReplyDelete