Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/12/11

Joulukalenteriluukut 9-12/Mari * Christmas calender days 9-12/Mari

Marilta * from Mari

Luukku 9: Kivaa kangasta.

Luukku 10: Kaunis peltinen tulitikkurasia. Tämä on tosi nätti enkä ole ennen tällaista tikkurasiavaihtoehtoa nähnytkään :)

Luukku 11: Kivoja kivoja joulukankaita!

Luukku 12: Kissa! Voi kiitos, tykkään niin kissoista ja tämä taitaa olla mun toinen pistelty kisukoriste. Yksi kissataulukin meillä on pojan huoneessa. Sen olen pistellyt jo silloin harrastuksen alkuvaiheessa joskus 2006 ja siltä se näyttääkin :) Kiitos näistä kaikista lahjoista!


Marille * to Mari
Luukku 9: Tämä luukku toi Marille tuoliaiheisia postimerkkejä. Vinkkiä pukkaa :) Mukana oli myös 1:12 kukkaruukku sekä maitokannu.

Luukku 10: Ihastuttava Marjolein Bastinin kehys, johon Mari voi laittaa jonkin sopivan pistelyn.

Luukku 11: Tuoli-teema jatkuu :) mutta ei ole ihan vielä ohi...

Luukku 12: Tämän päivän kalenterilahja oli DIY eli do it yourself. Eilisen tuolitaulun malli löytyy tästä ihastuttavasta tuolikokoelmasta. Ja taitaapa kuulkaa tuoliteema kohta paljastua, sillä tämä oli toiseksi viimeinen...

2 comments:

  1. Kiitos Kirsi! Tänä aamuna avasin kahdet paketit kun viikonlopun olin reissussa. Ihan mieletön tämä tuoliteema, niin kaunis malli ja pistely, ihania kaikki. Mietin noita jäljellä olevia paketteja ja ihan oikean kokoista tuolia en taida saada, ei ihan niin isoja ole :D. Mutta voit uskoa että jännittää mikä se huipennus on. Valokuvakehys on tosi ihana, mulla on paljon Bastinin malleja pistelynä, saan varmasti jonkun sopimaan kehykseen tai sitten pistelen jonkun uuden.
    Mietein, että kissaroikko vois olla avaimenperä, mutta mulla ei ollut sellaista rinkulaa ja sitten tulitikkurasia on vähän shabbya, saiskos siitä jotain myöhemmin nukkikseen, vai onko se liian suuri

    ReplyDelete
  2. Mari, se tuolijutun huipennus on "vain" se juttu, josta kaikki sai alkunsa! Mutta se on ihana ja ihan sulle sopiva juttu :)

    ReplyDelete