Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/16/11

Joulukalenteriluukut 16. päivä/Christmas calender day 16

Ihan ensin, anteeksi kamalat kuvat! Tai siis kuvauskohteet ei ole kamalia, mutta nämä on kännykällä otettu, kun meidän muistikortti kamerassa ei toimi.

Marilta * from Mari
Paketista tuli nukkikseen nätti tarjotin ja jouluinen kakku, njam. Kirsikka kiittää :)

Marin joulukalenterilaatikkoa penkoessani totesin, että taas on 13. päivä! Olen siis 13.12. jo avannut 13. päivän paketin, mutta löysin toisenkin, jossa on nro 13. Eikä siinä mitään, vielä kolmannenkin paketin, jossa on nro 13 :) :) Rouva Ruusupuu kyllä vähän varoittelikin, että numeroinnit taisi mennä jossain kohtaa sekaisin ja paketteja on ylimääräisiä. Luulettekos, että se minua haittaa! No ei todellakaan :) Tässä 13-paketissa oli tosi kiva pöllöaskartelusetti ja varmasti löytyy aikaa tehdä tämäkin. Kiitos!

Marille * to Mari
Jouluista hemmottelua :)


Maijalta * from Maija
Kauniin väriset pistelylangat ja Aarikan kiva avaimenperä, joka jo roikkuu mun avaimessa. Ihmettelen vain mistä Maija tiesi mun avaimenperän menneen rikki ja että vain puolet oli enää tallella? Onko joku vihjannut...

Maijalle * to Maija
Tässä paketissa Maijalla jatkuu 15. päivä aloitettu ruusuteema :)

Minnalta * from Minna
Tässä kuvassa ehkä eniten surettaa tuo huono kuvanlaatu. Mutta siivet on kauniit! Tämä on puinen, isokokoinen sudenkorentosiipinappi (tai miksei kävisi enkelillekin). Kiitos!

Minnalle * to Minna
Edellisessä paketissa oli DIY-vihje, joka viittasi tähän malliin. Minna voi nyt pistellä lisää keittiöpurkkeja, kulhoja yms. Minä pistelin hänelle tuon pienen peltipurkin tauluksi.

No comments:

Post a Comment