Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/22/11

Tekeleiden kuningatar 2011 * Not so good

Ajattelin tehdä iPAD:lleni säilytyssalkun/pussukan. Kaupastahan noita saisi, ja hienoja, ajattelen nyt. Aiemmin ajattelin, että teen itse, saan hienomman ja yksilöllisen. Sieluni silmin näin hienon iPAD-pussukkani. Se ei ole tämä kuvassa näkyvä: Tai oli se sieluni silmin näkemäni pussukka tuon tapainen, tuohon pilkulliseen kangasreunaan asti nimittäin. Se on lisätty pakosta, koska pussukka oli liian pieni eikä iPAD mahtunut siihen! Harmi-itkuakin tihrustin, mutta kun en ole kovinkaan hyvä ompeluhommissa, tuon pussukan tekeminen oli aikaa vievää ja vaikeaa ja kun se lopulta piti purkaa ja lisätä asiaankuulumaton jatko-osa, niin oli siinä suru puserossa, kun samalla karsiutuivat mielikuvat hienosta pussukasta.Olen sitä mieltä, että ansaitsen päästä edes ehdolle tekeleiden kuningattareksi 2011 (hei, perustetaanko sellainen kilpailu :) Tekeleeksi tämän tunnistaa siis tuosta jatko-osasta, josta heti näkee, että jotain on mennyt pieleen. Lisksi tekeleen tunnusmerkit täyttyvät pussukan yläreunassa, joka on jatko-osan takia 5 cm auki ja iPAD pilkottaa näkösällä.

Ehkä joskus teen uuden, siis haluaisin kunnon pussukan iPAD:lle (ellen sitten totea, että tää oli tässä ja menen kaupasta hakemaan), mutta tästä toipumiseen menee tovi.

PS. Olin mitannut ja tarkistusmitannut. Minulla ei ole mitään selitystä sille, miksi pussukasta tuli liian pieni.


EDIT 23.8.
Kiitos Sari tästä!! (ps. muut, lukekaa Sarin kommentti, niin ymmärrätte kuvan arvon :)IN ENGLISH

I wanted a fine bag for my iPAD. I thought I should make one myself so it would be personal, but the result was awful. The polkadot fabric was not there in the first place :( But when my bag was ready, my iPAD did not fit in it! And I did measure, so I don´t understand how come it was too small. So I had to add fabric (polkadot) and because of that the zipper is too short :(Maybe it is better to buy one from a shop! It takes a while for me to recover this...

8 comments:

 1. Anonymous22.8.11

  No, ei tuo nyt nii paha oo. Jos ei voi piilottaa, niin korosta -metodi toimii tässä tehokkaassti. Harjoittelu tekee mestariksi ja sitä rataa. Ei tietty nyt lohduta, mutta joskus varmasti naurattaa. Pöllökangas on kyllä hieno ja oiva pussukkahan tuosta tuli.

  ReplyDelete
 2. Juu,samaa mieltä kuin Marja eli ei tuo nyt niin hassumpi olekaan vaikka itestä kyllä tuntuu krjalta jos ei tavoitakaan ihan IDEAA kun toteutusvaiheessa tulee ongelmia.

  Heti tuli mieleen että voitais aina jos tulee tälläisiä "ei ihan just eikä melkein...eli "
  ei mennyt kuin Strömsössä " tyylisiä tekeleitä niin esiteltäisiin ne blogissamme !!!
  Katsottaisiin kenen tekeleellä ansaitsee tuon tittelin...

  :) :) :)

  ReplyDelete
 3. Hei tuo auki oleva kohtahan on ilmiselvästi laturinjohdolle tarkoitettu. :) Hieno pussi siitä tuli! Monesti minullakin projektista tulee ihan erilainen kuin mitä olen alunperin aikonut kun tulee ongelmia vastaa, mutta sillä tavalla tulee varmasti yksilöllisiä juttuja.

  ReplyDelete
 4. Liikuttavasti kerrottu tämä "epäonnistumistarina". Ainakin näin alkuperäistä visiota tuntematta tuo pussukka näyttää tosi kivalle! Itse olen niin arka ompelukoneen kanssa että nostan hattua tällekin tekeleelle/hienolle itsetehdylle pussukalle.

  ReplyDelete
 5. Livenä tuon pussukan nähneenä, voin sanoa ettei se mitenkään epäonnistunut ole! Se on vain oma itsenäinen erilainen kaunis yksilönsä =)

  ReplyDelete
 6. Höh, kun et olisi kertonut mitään, en olisi arvannut: ihan veikeähän tuo on noinkin :)
  (Tuo "ellet voi kätkeä, korosta" on mielestäni oiva neuvo, monessa suhteessa!)

  ReplyDelete
 7. Mutta tuohan on hieno!!!! Ja oikeasti, jos et olisi kertonut että tuo pilkullinen kangas ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan, niin ei sitä olisi edes tiennyt olevan jatkopala.

  ReplyDelete
 8. Sinä et ole nähnyt minun sukkiani. Ne ne vasta tekeleitä ovat, ja ne on sentään neulottu, ei ommeltu.

  ReplyDelete