Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/26/11

Perjantaita!

Heippa,
ilmoittelin Pretty exchanges -blogissa emännän vaihdoksesta, käykäähän lukemassa!

Mitäs muuta tähän perjantaipäivääni kuuluu... tänään tuli Marie Claire idees -lehti. Kuvassa näkyvät myös Doloresista tulleet 2 mm silkkinauhat sekä Eurokankaasta ostamani kankaat, joihin aion silkkinauhakirjoa. Mutta kumpaan sitä nyt sitten keskittyisi?? Lehdessä oli taas niin ihania ideoita, mm. kivoja ompelijan lokerikkoja (alempi kuva).


Sisareni soitti juuri, että iltapäivällä lähdemme Riksuun isolle (ja hyvälle!) kirpparille. Tosi kivaa! Tuommoinen reissu on minulle kuin lomamatka. Yksin en uskaltaisi lähteä Riihimäellekään ajamaan vaikka matka kestää vain 20 minuuttia (ja saisin jo autossa istua n. 45 min. yhteen putkeen). Tuolta kirpparilta olen aina tehnyt hienoja lahjalöytöjä mm. vaihtoihin ja nyt tietysti toivon myös tekeväni minilöytöjä. Nukkisblogissakin on kaikenlaista uutta ihanaa, käy katsomassa!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

1 comment:

  1. Ihania ostoksia jälleen kerran. Ja eikö olekin kauheaa kun aikaa on niin vähän, ettei ehdi lähestkään kaikkea mitä haluaisi noista lehdistä tehdä.

    Mun mielestä sun iPodin pussi on hieno, ei haittaa yhtään se erilainen kangas. Ja varsinkaan kun saa sen sähköjohdon siitä läpi! Kutsun sinut sitten seuraavallakin kerralla meille kylään, jos Lumiruusu tulee tänne vielä toiste.

    ReplyDelete