Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/23/11

Kiva päivä Sarin kanssa

Sari kävi meillä kylässä ja toi tullessaan ihanat tuliaiset! Itse tehtyä hilloa, villasukat, kirjontalankaa, kynttilän ja lisäksi sain valita Iskun kangasmalleista mieleisiä nukkekotia varten. Kävi kyllä aikamoinen onni, sillä olin eilen lukenut Maijan kirjeestä hänen uusista ihanista villasukistaan ja harmittelin, kun ei minunkaan lähipiirissä neulota. Aamulla mietin, että kehtaisinko Sarilta pyytää, että hän kutoisi minullekin sukat! Minulla on vain punaiset Virpiltä saamani kauniit sukat ja nyt nämä ihanuudet siniset. Kiitos Sari!!

Emma sai nukkekotiin pari mattoa ja pieniä pöytäliinoja, joista totesimme, että ne käyvät varmaan myös kakkupapereista :)

Meillä oli tosiaan mielenkiintoista tutustua toisen töihin (joita Sarilla oli valmiina/viimeistelemättöminä tietenkin enemmän kuin minulla ja isompia (tämä vanha virsi :), lehtiin, kirjoihin ja tietysti toisiimme :) Kiitos kivasta päivästä ja terkkuja Neiti Koiralle!

4 comments:

 1. Miten mukavaa että Sari tuli tapaamaan Sinua ja tutustuitte näin toisiinne :)

  Ja minäpä tiesin että sinäkin saat villasukat ja vieläpä turkoosit ;)

  ReplyDelete
 2. Ole hyvä! Oli oikein kiva nähdä!!
  Minusta tuntui kuin olisin kuollut ja päässyt pistelijän taivaaseen, niin paljon kaikkea ihanaa ja minulle aivan uutta... Kiitoksia mukavasta päivästä!!!
  Ps. Neiti oli iloinen kun tulin kotiin, haimme myös sen kirppislöytö nojatuolin, joka ei oikeastaan mahtunut takakonttiin...

  ReplyDelete
 3. Onkin ihananväriset pitsineulesukat :)

  ReplyDelete
 4. saitpas kivoja lahjoja ja hienot villasukat. Näin muuten Maijan sukat ja olivat hienoja:)

  ReplyDelete