Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/4/11

Vauvanvaatteet on erikoinen näky meidän terassilla :)

Miehen siskon vauva on aiheuttanut minussa hillittömän vauvanvaateostobuumin (kirppareilta tietysti ja kaikki kuin uusia :). Olen jo useamman erän ostanut ja tässä viimeisin. Niitä kuivumaan asetellessani ihailin kuinka suloisia ne ovat ja hoksasin, että ne ovat myös kuvaamisen arvoisia - varsinkin kun meillä tämän koon pyykkiä ei enää 10 vuoteen ole omasta takaa ollut!

Ostokset Sewandso:lta tulivat itse asiassa jo päiviä sitten, mutta en ole saanut postatuksi kuvia. Tuotteet oli kotona vajaa viikko tilauksesta. Ja mitäs minä tilasinknaan... muutaman kivan Alma Lynnen mallin eli Little bit of birdsong ja Cat cafe, kolmea eriväristä huopaa isot palat, pellavakankaita pistelyyn, rasioita pikkutilpehöörin säilytykseen sekä Kustom Kraftsin mallin nimeltä Curious Cub, joka on se iso työ mistä vihjasin jokin aika sitten.
Tässä lähikuva suururakastani, eikös olekin söpö! Jos meinaa into loppua kesken, tai usko loppua kesken, niin sitten muistelen vain niitä Ikaalisissa näkemiäni Virpin isoja töitä, niin eiköhän ala taas neula suihkia :) Haluan nimittäin, että meilläkin olisi edes yksi minun tekemäni suuri taulu ja mielellään luonto/eläinaiheinen. Mutta tätä pääsen aloittelemaan vasta kun olen aloittanut ja tehnyt loppuun asti mieheni 40-vuotislahjan (synttärit joulukuussa).

Luontoaiheisista malleista ja tauluista tuli mieleen Marjolein Bastinin malleista tekemäni lintutaulut. Annoin ne siskolleni, kun en niitä kestänyt. Ne on ensimmäisiä töitäni (vuodelta 2006, aloitin pistelyt loppuvuodesta 2005) ja nämä on tehty aidalle ja pistelty tosiaankin ristiin rastiin eli pistot ei mene samoin päin. Mutta sitten yksi päivä minulle tuli näitä tauluja kauhea ikävä ja kävin hakemassa ne kotiin! Ajattelin, että ne on kuitenkin sillä lailla tärkeät työt, koska ovat niitä ensimmäisiä ja mitä sitten jos on aidalle ja mitä sitten jos pistot ei mene koko ajan samoin päin! Ja näinhän tekin noin vuosi sitten minua kannustitte, kun asiasta kirjoittelin. Taulut on nyt siis taas kotona ja erittäin keskeisellä paikalla eteisen ja keittiön välisellä seinän pätkällä eli en edes yrittänyt niitä "piilottaa" mihinkään :)

Meidän pihan laatoitus on edennyt takaovelta jo talon etukulmalle asti ja Emma on keksinyt, että siinähän on oivallinen "valtatie" potkulautailulle :)

2 comments:

  1. Voi Kirsi, minä niin ihailen sinun innokkuuttasi ja aikaansaannoksiasi! Kertakaikkisen ihania!

    ReplyDelete
  2. Miehesi on siis eno. Käsitinkö oikein? Jos hänen siskollaan on kerran tyttö. Joo, ja onnea matkaan sinne leikkauspöydälle. Emma on fiksu.

    ReplyDelete