Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/4/11

Mitä saadaan Pepsodentin hammasharjojen myyntitelineistä?

Tämäkin ohje oli Frankin Nukkekotielämää -kirjassa. Hammasharjojen myyntitelineistä saa käsityömyymälään hyllyt, kun kaataa telineet kyljelleen. Yhdistin neljä telinettä kaksipuoleisella teipillä ja päällystin hyllyt sinisellä kartongilla ja lisäsin taustapahvin. Sitten vain vähän Novita-mainosta ja pitsireunaa :) Väri saa minullakin olla sellaisenaan, sininen sopii oikein hyvin makuuni.
Tämmöisiähän ne Pepsodentin harjatelineet on. Pepsodent-tarrat ehdin jo napata pois ennen kuvausta.

Mallasin vähän, että mitä kaikkea minulla jo myymälään on - vaikkei ole vielä sitä myymälää! Minulla on jo nauhoja myytäväksi. Ylähyllyn nauhat on kieritetty nastaan, siinä oli just oivallinen kanta ja tikku pystyssä mihin kietoa nauhaa ja mittasuhdekin kohdallaan. Tämä on ihan oma ohje :) Ja keksin myös kieritellä nauhoja puutikun ympärille, oikein toimiva tapa tähän miniatyyrikauppaan tuoda nauhoja esille. Paikallaan ne pysyy kaksipuoleisella teipillä - kuinkas muuten. Siinä sitä on semmoinen askartelijan tuote, jota ilman ei tulisi toimeen!Huom! alahyllyllä näkyy pieniä kannellisia rasioita, joita juuri Sewanso:lta tilasin pikkuhelmien ym. säilytykseen. Emma keksi, että nehän on just oikeaa kokoa nukkekotiin ja sepäs olikin kuningasajatus! Eikös olekin näppärän näköiset laatikot. Yhdestä poistin kannen ja se toimii laatikkona kaavoille (näkyy kohta alemmassa kuvassa).

Novitan langat on tässä putiikissa hyvin edustettuna. On tuolla alemmalla hyllyllä jotain muitakin lankoja. Niiden vyötteet on pistelylankojen vyötteistä leikattu.

Pienimmät napit joita varastostani löytyi, päätyivät myyntitiskille.

Kaavojakin putiikissani myydään. Nämä on vanhoista Suuri käsityö -lehdistä leikattuja pikkukuvia ja kaavasivuilta leikkasin pienen palan "kaavaksi".


Nallela
Nallelan Martta-rouva löysi hienon maton Kuurojen palvelusäätiön verstasmyymälä Sampolasta. Sieltä löytyi myös käsityötarvikkeille kori ja mattopiiska.

Martta-rouva muisti kaupunkiasioillaan, etteihän hänellä ole edes saksia tai ompelulankaa. Nyt on nuokin puuteet korjattu :)Molemmat on ompeluaiheisesta nappisetistä, joka minulla on ollut pari vuotta jo... ompelulankarullaan kieritin pinkkiä ompelulankaa.

Semmoisia pieniä asioita tällä kertaa. Nyt täytyy siirtyä mittasuhteissa vähän isompiin - meillä pakkaa nuori mies, joka on huomenna lähdössä isoseksi rippileirille ja täytyy käydä vähän auttamassa, kun tuntuu, ettei ihan kaikki tavarat ole vielä kasassa. Hyvää viikon jatkoa!

7 comments:

 1. Voi hyvä tavaton, kuinka ihania juttuja sinä olet tehnyt!!! Niin suloisia :)

  ReplyDelete
 2. Voi itku kun on kauniita juttuja! Minäkin taidan pikkuhiljaa hurahtaa nukkekoteiluun, eilen tarttui sokkarin alesta mukaan Eija Sirjosen Hienoimmat nukkekotini...

  ReplyDelete
 3. Putiikistasi löytyy jo tosi paljon myytävää, hienoja ideoita taas vaikka kuinka ja paljon :).

  Menen tänään sinne nukkekotitapaamiseen, vähänkö jännää, voit uskoa, että huokailen siellä sitten vaan kaikista ideoista :)

  ReplyDelete
 4. Hienot minijutut!

  ReplyDelete
 5. Todella ihanalta alkaa myymälä näyttää! Hieno tuo Pepsodent-hyllykkö :) Kiitos kortista!! Juuri aloitin lomailun.

  ReplyDelete
 6. voi pojat tätä nallela projektia, miten mahtava ja mikä mielikuvitus tarvikkeita hankkiessa. Odotan innolla mitä uutta keksi:)

  ReplyDelete