Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

6/27/11

Nallelan rouvakin harrastaa ristipistoja * Also Mrs Teddy has a cross stitch hobby

Nallelan rouva on intohimoinen ristipistelijä. Juuri eilen Nallelan rouva, jonka nimi on muuten Martta, osti tämän söpön nalle-aiheisen ristipistotarvikepaketin Porissa olevasta ihanasta käsityöputiikista.Nallelan valmisteilla olevassa talossa tullaan näkemään paljonkin ristipistoin toteutettuja sisustus- ym. juttuja. Mutta kyllä rouva muitakin käsitöitä harrastaa eli varmaankin räsymatot yms. ovat hänen itsensä tekemiä.

Emma on antanut nimet kaikille Nallelan aaukkaille; äiti on Martta, isä on Kaarlo, 5-vuotias tyttö on Fiina, 2-vuotias vauva on Fanni.


IN ENGLISH
Mrs Teddy is also a cross stitcher. Yesterday she bought this cute teddy bear cross stitch kit from a handicraft shop in Pori.

Emma has named all the family: father is Kaarlo, mother is Martta, daughter 5 years old is Fiina and baby 2 years old is Fanni.

3 comments:

 1. Voi että Kirsi, ihania nämä sinun Nallela-postauksesi. Kaikkea aivan mahtavaa oltte tehneet! Ihan odotan, että pääsen sitä ehkä joskus livenä ihailemaan.

  Todella ikävä tuo sinun selkäsi tilanne. Toivottavasti saat avun pian, ei tuollaisesta elämästäkään mitään tule. Jatkuva kipu saa tosiaan monenlaisia muotoja, loppujen lopuksi on kyse "vain" kemiasta, välittäjäaineista ja muusta vastaavasta. Tilanne varmaankin helpottaa pian leikkauksen jälkeen, jos ei niin puhu lääkärillesi vaan noista muistakin ilmiöistä, niitäkin voi helpottaa lääkkein ja se on tärkeääkin ettei hermosto "totu" tuohon jatkuvaan särkyyn.

  ReplyDelete
 2. Hee, kiva, että nallelan rouva on meidän tytön kaima :). (Ja onhan niitä kaimatyttäriä muillakin pistelijöillä, muistan...)

  ReplyDelete
 3. Voi waude. Mahtavaa. Tarkoitan Nallelan tilannetta.

  ReplyDelete