Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

5/3/11

Herkkuvaihto saapui * Delicacy exchange arrived

Sain Annilta aivan ihanan herkkuvaihdon! Tykkään tosi paljon tuosta "roikosta", jollaiseksi kutsun näitä koristeita :) Turkoosi ja keltainen on toimiva väriyhdistelmä ja nykyään olen tuon pinkin peräänkin aika paljon (myös vaatetuksessa, yllätys yllätys).

Mukana oli myös herkullinen muistikirja, muffinikuviollisia nauhoja ja kauniita pieniä pinkkejä helmiä söpössä lasipullossa ja pisteenä i:n päälle muffini-nappeja! Kiitos Anni oikein paljon tästä kauniista ja herkullisesta vaihdosta :)

Laitanpa vielä kuvan kuinka kivoissa kääreissä vaihto tuli :) Me muuten olimmekin Annin kanssa vaihtoparit, sillä minun vaihtoni meni hänelle. Kiitos Niinalle vaihdon järjestämisestä!

IN ENGLISH
From Anni I got this delicious exchange. She had stitched me this cute decoration. I especially like the colours turquoise and yellow, they work very well together. Thank you Anni so much!

11 comments:

 1. Tosi suloinen ja herkullisen värinen tuo
  Annilta saamasi muffini-pistely !
  Kaunis paketointi on aina kiva lisä ja tuo tunteen että vaihdon lähettäjä on ollut oikein ajatuksella mukana :)

  Tykkäsin myös tosi paljon Annille lähettämästäsi laatikosta ,osaat niin hienosti käyttää kuviollisia aida-kankaita .
  Rasioiden viimeistely alkaa olla jo oikein sun erikois-osaamista :)

  ReplyDelete
 2. Kyllähän rasioita on tosi kiva koristella / päällystää. Tässä tapauksessa toteutus oli varsin yksinkertainen. Silitin pistelyn taakse tukikankaan ja kiinnitin pistelykankaan reunoille kanttinauhan. Sitten vain liimasin laatikkoon kannen päälle. Ajattelin kanteen myös reunanauhaa, mutta kun kangas oli kuviollinen ja siinä oli monivärinen nappikin, ei minulta oikein löytynyt sopivan yksinkertaista reunanauhaa. Kiva se on noinkin.

  ReplyDelete
 3. Kyllä teillä oli ihanat vaihdot molemmilla! Hyvä ettei kuola valunut täällä, kun katseli... olen välillä tosiaan huomannut, että kuolalappu taitais olla ihan tarpeeseen, kun täällä blogeissa seikkailee, niiin ihania juttuja täällä näkee ;)

  Isoäidin neliöiden kohdalla sinun kannattaa ajatella, että laatu korvaa määrän :) Minäkin olen mukana siinä maailmanennätyspeitossa yhdellä neliöllä... ja se neliö on hyvin tarkasti ja siististi tehty, nih! Minun kohdallaa hankkii noidenkin kanssa olla niin, että olen koukussa... sanotaanko pistelyiden kohdalla sit et olen neulansilmässä??? vai neulassa???

  ReplyDelete
 4. olipas herkullisen näköinen vaihto=)

  ReplyDelete
 5. No on suloinen!
  Näitä "kuppikakkuja" onkin tässä vaihdossa vaihdettu paljon - muotiherkku ;D

  ReplyDelete
 6. Oi kuinka suloinen!! Niin ihanat värit, herahtaa vesi kielelle ;)

  ReplyDelete
 7. Kappas keppana onpas kiva malli tuossa "roikossa"
  Cupcaket on vaan niin herkullisia :P

  ReplyDelete
 8. Voi apua kun osaakin olla suloisen herkullisia vaihtoja, sekä tämä Annilta saamasi, että tuo hänelle lähettämäsi!

  ReplyDelete
 9. Kyllä on tämän vaihdon aikana moni muffinsi vaihtanut omistajaansa, niin myös moni muu herkku! Kiitos osallistumisesta!

  ReplyDelete
 10. Herkullisen näköinen.

  ReplyDelete