Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

5/3/11

Herkkuvaihto * Delicacy exchange

Sain Annilta viestin, että herkkuvaihtoni hänelle on perillä. Anni kirjoitti, että hän oli juuri hakenut postista "maailman ihanimman vaihdon". Noh, vaatimattomana ihmisenä toki kiinnittäisin huomiota maailman ihanimpaan, mutta olen iloinen, että juuri tällä hetkellä tämä vaihto on Annille maailman ihanin - ja se jos mikä lämmittää lähettäjän sydäntä :) On hienoa, kun toinen ilahtuu kovasti saamastaan vaihdosta. Ja ilman muuta toivon, että tuo maailman ihanin -titteli säilyy vain siihen asti, kunnes Anni saa seuraavan vaihdon, sillä toivon, että kaikki vaihdot ovat niitä maailman ihanimpia :)

Mutta tarkastellaanpa vähän mitä hänelle laitoin. Pistelin rasian, jossa voi säilyttää herkullisia reseptejä ja muutamia reseptejä jo rasian pohjalle lehdistä leikkasinkin. Rasian kannessa oleva malli on yksiväristen mallien kirjastani "Rose" ja kangas on kuviollinen aida. Pistelyn reunustin pitsireunaisella kuviollisella kanttinauhalla. Tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat tässä laatikossa yhdennäköisyyttä tuoreimman mailart-laatikkoni kanssa ja todellakin, ne ovat samanlaiset, vain vähän eri kokoiset. Ostin laatikkoparin taannoin kirpputorilta.

Mukaan lähti myös herkullinen pussukka pinkistä leivos&muffini-kankaasta (ei itse tehty, vaan tämä herkkulöytö on Huutonetista), joka menee vaikkapa kesäkukkarosta. Lisäksi pistelin vielä avaimenperän, tai koristeen jonka voi laittaa kesäkassiin roikkumaan, ihan miten vain Anni haluaa sitä käyttää. Koristeessa herkullinen kesätuutti :)Tätä vaihtoa oli muuten erityisen kiva pistellä, koska Anni oli vaihdon toiveissa kertonut väritoiveekseen sinisen ja sekös oli minulle mieleinen värivalinta :)

IN ENGLISH
Anni has got my delicacy exchange and she loved it :) I stitched her a cover for a box where she can keep delicacy recipes. Also I stitched her an ice cream decoration for a summer bag or to use as a key ring.

6 comments:

 1. Hieno laatikko! Mistä olet löytänyt tuon pitsireunaisen kanttinauhan? Tahtoo kans´-

  ReplyDelete
 2. Voi, herkullinen vaihto, tosiaan! Kiva tuo yksivärinen muffinssimalli.

  Juu, se Cross Stitcher on nro 239, May 2011. Tämä on nyt tätä minun uutta, alkanutta tilausta, tämä.

  ReplyDelete
 3. Kiitos Kirsi vielä kerran tästä ihanasta vaihdosta! Tykästyin kovasti tuohon siniseen reseptilaatikkoon, se on IHANA!
  Sulla on kyllä aika hyvää tuuria kirppiksellä, olen ennenkin blogistasi lukenut mahtavista kirppislöydöistä :)

  ReplyDelete
 4. Anni, kyllä tosiaan kirppareilta tekee löytöjä! Ja minä käytän niitä surutta vaihdoissa ja lahjoiksi, jos ovat siistejä. Usein ovat vallan uudenveroisia! Mutta niinhän sinä teet itsekin hyviä löytöjä kirppiksellä. Juuri ihailin blogissasi sitä kukkatyynyä, se on nätti kuin mikä ja sellainen nostalginen :)

  ReplyDelete
 5. onpas ihanan herkullinen vaihto täälläkin :)

  ReplyDelete
 6. Kivoja nuo laatikot. Ja kiva uusi pohja täällä.

  ReplyDelete